Piață digitală unică, în Uniunea EuropeanăPiaţa digitală unică a intrat în vigoare pe teritoriul Uniunii Europene. Noile reglementări ale Comisiei Europene spun că cetăţenii UE trebuie să poată beneficia de acelaşi conţinut pentru care s-au abonat acasă, în orice ţară de pe teritoriul Uniunii. Problema este, însă, că europenii de la Bruxelles aplică formula dublei măsuri. Concret, un abonat Netflix, HBO Go, Apple Music ori Spotify va avea acces la acelaşi catalog de conţinut digital disponibil în ţară pe teritoriul oricărei alte ţări membre a Uniunii Europene.

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter "Asta înseamnă că un francez nu va fi limitat la librăria semnificativ mai mică a Netflix, HBO GO, Spotify sau Apple Music din România, când va călători în ţara noastră, ci va avea acces la aceleaşi titluri ca în Franţa şi pe teritoriul ţării noastre. În schimb, un român care călătoreşte în Franţa va avea la dispoziţie librăria de conţinut de acasă, nu pe cea mai amplă din Franţa."

Prin urmare, avantajele le vor observa cetăţenii ţărilor mai dezvoltate, acolo unde este disponibil mai mult conţinut digital. Pentru serviciile de streaming, noua legislaţie simplifică situaţia drepturilor de difuzare. Companiile de streaming pot furniza unui cetăţean francez conţinutul din Franţa când călătoreşte în altă ţară din Uniunea Europeană, fără să fi plătit special în acest sens. Noua legislaţie se aplica doar abonamentelor plătite, nu şi pentru serviciile de streaming gratuite.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook