Piața Reșiță, închisă din cauza nerespectării măsurilor anticovidPiața Reșița din București a fost închisă de autorități, din cauza nerespectării măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului.

OANA PASCARU, reporter ”În urma controalelor au fost constatate deficiențe care pun în pericol sănătatea și chiar viața cumpărătorilor. Prin urmare Primăria Sectorului 4 a decis suspendarea activității complexului comercial Piața Reșița. Pentru neregulile constatate, inspectorii care au efectuat controlul au aplicat 17 amenzi în valoare totala de 50.700 de lei.”

Comercianții se plâng de faptul că sunt în dificultate din cauza închiderii pieței.

VOX ”- Sunt foarte distrusă doamnă. - De ce? - Pentru că am patru copii, altceva nu știu să fac, aicea locuiesc de 30 de ani. Am îmbrătrânit în piața asta! Trebuia să ne dea primarul avertisment o săptămână, două săptămâni și părăseam magazinul. Am rămas, la vârsta pe care o am, după atâția ani de muncă, am rămas unde să îmi vând marfa, unde să părăsesc magazinul că nu vreau să stau abuziv vă dați seama, să evităm certuri scandaluri și nu vreau să mă cert cu nimeni.” 

VIOLETA BOIERESCU, purtător de cuvânt, Primăria Sector 4 ”În primul rând, noi considerăm ca în această perioadă, în care ne aflăm și asistăm cu toții, si iată că asistăm la o creștere semnificativă de noi cazuri de acest tip de coronavirus, în această piață în care intră zilnic zeci de oameni care vin să își facă cumpărăturile nu există nicio măsură în ceea ce privește răspândirea de coronavirus. Cred că ați văzut și imaginile sunt grăitoare, nu există căi de acces separate prin care oamenii să poată intra în piață, nu există dezinfectant, nu este nimeni care să le ia temperatura eventualilor clienți dat fiind faptul că vorbim de o incintă.”


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook