Piedică la bacalaureat



15 absolvenți ai clasei a XII-a de la un liceu particular din București, cu dublă cetățenie româno-arabă, sunt în pericol să nu susțină probele scrise ale examenului de bacalaureat. Directorul școlii, Ivonne Tallaj, spune că absolvenții clasei a XII-a au fost arondați să susțină probele scrise, la Liceul Teoretic ”Traian” din București, dar demersul a fost blocat în momentul depunerii dosarelor.

prin telefon: IVONNE TALLAJ, directorul liceului privat "În luna februarie, am primit o adresă pe e-mail de la Inspectoratul Școlar și cu un model de la adresa de arondare, prin care să o completăm și să o trimitem. Am completat modelul prin care am specificat, la cererea lor, că vrem să fim arodați la ”Mihai Viteazu”, după care am primit, în luna martie, tot pe e-mail, o aprobare că cererea noastră a fost aprobată în consiliul de la ISMB. Când au început examenele de bacalaureat, la sfârșitul lunii mai, am aflat că suntem arondați la ”Traian”. Noi nu am vrut la ”Traian”, fiindcă am avut mereu probleme la ”Traian”. Când s-a deplasat membrul comisiei cu dosarele, secretara a refuzat să primească dosarele, fiindcă sunt de la New Generation. Ieri, noi am trimis o plângere la Inspectorat, pentru a fi trasă la răspundere această secretară disciplinar. Nimeni nu a făcut nimic."

Cei 15 elevi au susținut evaluarea competențelor digitale și a celor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, în unitatea de învățământ privată. Acum, părinții sunt revoltați de situația în care sunt puși copiii lor, în pragul examenului scris.

prin telefon: ABU AL OLA AL GHITHY, părinte "15 copii, elevi care nu au voie să dea sau să susțină bacalaureatul mâine. E o jignire și o discriminare și sunt acte depuse, scoala este în regulă, dar acum noi nu știm de ce nu o să suțină copiii examenul."

Reprezentanții Liceului Teoretic ”Traian” și ai Inspectoratului Școlar al Municipiului Bucuresti nu au putut fi contactați, pentru a oferi explicații. În funcție de evoluția situației, vom reveni cu noi informații privind acest subiect, în jurnalele de știri.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook