Plan de digitalizare a instituțiilor din subordinea Minsiterului MunciiMinistrul Muncii vrea digitalizare în masă! Violeta Alexandru a declarat cu ocazia lansării Planului Național de Investiții și Relansare Economică al Guvernului României, că prioritatea în perioada următoare va fi să pună accent pe digitalizarea și pe simplificarea relațiilor dintre entitățile aflate în coordonarea ministerului și cei care au nevoie de serviciile acestora.

VIOLETA ALEXANDRU, ministrul Muncii „Insist pe componenta de digitalizare. Sincer, am văzut că se poate.După ce am trecut de ”nu se poate”,”nu se poate doamna Ministru”, am văzut că se poate. Există oameni în administrație care au înțeles acest semnal. Lor aș vrea să le mulțumesc, cei care au muncit în această perioadă inclusiv sâmbăta și duminica pentru ca fondurile puse la dispoziție de Guvern ca să ajungă la dumneavoastră.  Am semnat un ordin care se numește ”Un singur drum ” pentru serviciile Ministerului Muncii.” 

Violeta Alexandru a subliniat că o prima măsură din acest plan de relansare vizează oferirea unui cuantum de 41,5% din costul salarial tuturor celor ce au fost în șomaj tehnic. Acesta nu s-a abținut nici de la a lansa și un nou atac la adresa actualului primarului general al capitalei, Gabriela Firea.

VIOLETA ALEXANDRU, ministrul Muncii „Prioritatea Ministerului Muncii va fi să pună accent pe digitalizare. Îmi doresc foarte mult ca digitalizarea să fie posibilă în aceste servicii și închei spunându-vă că acolo unde nu a reușit Gabriela Firea să reducă trafiicul o s-o fac eu prin digitalizare.”

Recent, ministrul Muncii a scris pe Facebook că PSD a lansat un chestionar prin care testează alți candidați la primăria București, în afara de Gabriela Firea. Replica a venit, însă de la liderul interimar al PSD, care a catalogat-o pe Alexandru drept „mincinoasă”.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook