Planificarea vacanțelor, la târgul de turism de la ROMEXPO



O vacanţă plănuită din timp este mai ieftină! Românii au învăţat această lecţie și își achiziționează vacanțele cu mult timp înainte. La Târgul de Turism organizat la ROMEXPO, își prezintă ofertele peste 300 de furnizori de servicii în turism, de la agenții, la pensiuni și companii aeriene. Aceștia au venit, în principal, cu reduceri de preţuri pentru rezervările făcute din timp, dar și cu alte facilități.

COSMINA STOIAN, reporter ”Chiar dacă preturile vacantelor au crescut, comparativ cu anul precedent, atât din cauza inflației cât și a voucherelor de vacanta, vizitatorii au luat cu asalt standurile ofertanților, pentru a-și planifica vacanta ideala.”

Sunt oferite mii de pachete promoţionale care vizează turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinaţiile exotice, croazierele şi turismul de aventură.

ONDINA DOBRIBAN, director general agenție de turism  ”Sunt destinații care au mărit ușor prețurile, unele destinații din Grecia care sunt foarte căutate și oferta hotelieră fiind restrânsă, dacă merge bine, au mai mărit prețurile. În România, știți că voucherele de vacanță au fost la mare căutare și noi ne bucurăm.”

Furnizorii de servicii speră că vor avea un sezon cu vânzări record, stimulate de acordarea, pentru al doilea an consecutiv, a voucherelor de vacanţă, dar și de dorința românilor de a-și petrece concediul pe melaguri străine.

VOX ”Am venit că mă interesează un sejur în Turcia. Copiilor le place cu autocarul și, atunci, o să fie puțin mai ieftin.”

VOX ”Sunt interesat de oferte pe litoralul romanesc și la munte.”

VOX ”Mă intereseaza Grecia, Bulgaria, unde sunt oferte mai bune.”

ALEXANDRA SĂVULESCU AYDOG, manager marketing agenție de turism ”Bugetul unei familiii este in jur de 1.500 euro.”

Cea de-a 41-a ediţie a Târgului de Turism al României promovează, printre altele, city-break-uri sau early booking pentru excursii în sezonul primăvară-vară. Porțile târgului se vor închide duminică seară.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook