Podul Grant va intra în reabilitarePodul Grant din București va fi reabilitat. Proiectul, inclus pe agenda de ședință a Consiliului General al Municipiului București, este necesar din cauză că starea tehnica actuală a podului este considerată "nesatisfacatoare". Este concluzia unei expertize tehnice realizate în urmă cu doi ani, care scoate în evidență o serie de neconformități privind starea Podului Grant.

ROXANA DUMITRICĂ, reporter ”Un proiect de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General , prevede alocarea, unei finanțări de peste 52 de milioane de lei, pentru refacerea Podului Grant din Capitală. Lucrările vor fi realizate sub coordonarea Administrației Străzilor.”

În expunerea de motive a proiectului de hotărâre se specifică faptul că, pentru a se asigura condițiile minime de siguranță a circulației, sunt necesare lucrări de reparații ale infrastructurii și suprastructurii. Lucrările se vor desfășura pe parcursul a doi ani. Podul Grant, o arteră de circulație pentru mașini și tramvaie extrem de tranzitată, care unește cartierul Crângași de Strada Turda, face legătura, practic, între nordul și sud-vestul Capitalei. Primul Pod Grant a fost inaugurat în 1910, iar podul nou, paralel cu acesta, a fost realizat sfârșitul anilor '70 și începutul anilor '80. Ultimele lucrări de reabilitare la Podul Grant au avut loc în perioada 2004 - 2006.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook