Podul Grant va intra în reabilitarePodul Grant din București va fi reabilitat. Proiectul, inclus pe agenda de ședință a Consiliului General al Municipiului București, este necesar din cauză că starea tehnica actuală a podului este considerată "nesatisfacatoare". Este concluzia unei expertize tehnice realizate în urmă cu doi ani, care scoate în evidență o serie de neconformități privind starea Podului Grant.

ROXANA DUMITRICĂ, reporter ”Un proiect de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General , prevede alocarea, unei finanțări de peste 52 de milioane de lei, pentru refacerea Podului Grant din Capitală. Lucrările vor fi realizate sub coordonarea Administrației Străzilor.”

În expunerea de motive a proiectului de hotărâre se specifică faptul că, pentru a se asigura condițiile minime de siguranță a circulației, sunt necesare lucrări de reparații ale infrastructurii și suprastructurii. Lucrările se vor desfășura pe parcursul a doi ani. Podul Grant, o arteră de circulație pentru mașini și tramvaie extrem de tranzitată, care unește cartierul Crângași de Strada Turda, face legătura, practic, între nordul și sud-vestul Capitalei. Primul Pod Grant a fost inaugurat în 1910, iar podul nou, paralel cu acesta, a fost realizat sfârșitul anilor '70 și începutul anilor '80. Ultimele lucrări de reabilitare la Podul Grant au avut loc în perioada 2004 - 2006.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook