Polițistul pedofil, suspect în 15 dosare



Detalii șocante după perchezițiile efectuate la locuința polițistului pedofil din Capitală. Oamenii legii au găsite hainele pe care polițistul le-a purtat în ziua agresiunii. Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii și-au concentrat atenția asupra computerului unde, la o primă cercetare, au găsit mai multe elemente ciudate. Polițistul Eugen Stan avea mai multe conturi de Facebook, implicit mai multe identități, de pe care iniția, printre altele, discuții cu femei tinere și cu adolescente, dar și cu băieței și fetițe. După câteva schimburi de replici, conversația erau condusă rapid în zona sexuală. Polițiștii încearcă, acum, să ia legătura cu familiile copiilor abordați pe rețeaua de socializare.

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter "Potrivit anchetatorilor, polițistul Eugen Stan ar putea fi implicat și în alte fapte de agresiune sexuală, comise din anul 2009 și până în prezent. Sunt 15 dosare în care, cel puțin până în acest moment, sunt indicii care duc spre polițistul pedofil, inclusiv semnalmentele acestuia. Anchetatorii vor să verifice temeinic probele, înainte de a formula oficial acuzații la adresa lui."

Copiii abuzați în liftul din Drumul Taberei sunt marcați de ceea ce li s-a întâmplat, în special băiatul.

VOX "Băiatul a rămas traumatizat, vrea doar să stea în casă."

AMBIANȚĂ pedofil: "De ce ați făcut asta? Regretați? Ce le-ați spus? Regretați faptele?"

Bărbatul şi-a recunoscut fapta, dar şi violul comis în 2012 asupra unei fetiţe de șapte ani, în acelaşi sector, potrivit avocatului acestuia.

VOX "Da, într-un final și-a recunoscut faptele. Sunt două fapte pe care le-a recunoscut, una în 2012 și aceasta recentă din 05.01.2018."

Eugen Stan era cunoscut pentru comportamentul său sexual deviant. Printre colegi i se spunea "violatorul".

VOX "Suntem colegi. În 2015 a avut o altă altercație, cu soția unui domn. A intrat peste ei în casă, a avut loc o altercație, a rupt lenjeria intimă a doamnei aceea, după care s-a bătut cu soțul. Nu știu cum a scăpat de acel dosar penal. Lumea în curte îi spunea ”violatorul” din 2015. Pe facebook am văzut prima și prima oară, am făcut imediat legatura. Am spus șefului meu direct la o ședință, sâmbătă dimineață, am spus este Stan Eugen, dar nimeni nu voia să creadă. Este incredibil! Mi s-a ridicat părul pe mine și nu mai pot de burtă, de stomac, de nervi, când am văzut ce se întâmplă aici."

Eugen Stan, lucrează la Brigada Rutieră din 2010, fiind transferat de la Jandarmerie pe post de şofer al unui şef din Poliţie. El a fost căsătorit şi are doi copii, iar acum trăiește în concubinaj cu o asistentă medicală. Când a izbucnit scandalul de pedofilie, aceasta i-a sărit în apărare.

AMBIANȚĂ "- Sunteți soția domnului Eugen? - Da. - Soțul meu nu face așa ceva. Am văzut imaginile, dar soțul meu iubește copiii."

Polițistul fusese evaluat psihologic în 2014 şi urma să fie supus unei noi evaluări în 2019, a declarat, luni purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, care a precizat că evaluările au "rol profilactic", urmărind, de fapt, să stabilească dacă cel supus verificării corespunde cerinţelor postului pe care îl ocupă, testele neputând identifica tulburările psihice. În urma acestui scandal de pedofilie în care este implicat polițistul de la Rutieră, s-au dispus măsuri de regândire a activităţii de cunoaştere a personalului, modificarea testelor psihologice şi intensificarea cooperării cu structurile cu rol de protecţie şi integritate a personalului Ministerului Afacerilor Interne.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook