Poveste de succes, la Cumpăna



Sportul rămâne ingredientul principal pentru o viață sănătoasă. Iar când duce și la performanță, cei mari și cei mici nu pot decât să se bucure de roadele muncii lor. Începem astăzi o serie a poveștilor de succes din comuna Cumpăna, județul Constanța, unde sportul face parte din viața foarte multor copii, că este vorba de lupte, gimnastică ritmică, fotbal, scrimă, rugby și nu numai. Luna noiembrie a adus rezultate excepționale Clubului Sportiv Victoria Cumpăna. Premii, medalii și încurajări din partea celor implicați în stimularea spiritului creativ al copiilor.

"Eu am fost așa de bucuroasă și de mândră de voi și am spus Doamne, mulțumim lui Dumnezeu că avem asemenea copii minunați, acasă la noi la Cumpăna. Dacă munciți atât de mult cât munciți voi în fiecare zi, veți deveni campioane și mai departe."

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, este mereu prezentă în viața micilor sportivi, care sunt întotdeauna la înălțime, așa cum s-a întâmplat și la Ploiești, unde a avut loc Campionatul Național de Gimnastică Ritmică la junioare și senioare și Cupa României.

MARIANA GÂJU, primar, comuna Cumpăna

 

"Bucurie mai mare ca și părinte, nu neapărat primar, ca și părinte, nu avem decât să vedem că le este munca răsplătită, a copiilor, a doamnelor profesor-antrenor, dar și a părinților. Părinții sunt minunați, aici se vede sudura între școală și familie. Este o dorință a noastră, a administrației publice locale, ca la Cumpăna sportul să rămână un mod de viață, așa cum l-am și implementat până în acest moment.// Dacă nu s-ar investi în sport, nu am avea copii bine educați."

Rezultatele vin după multe ore de antrenament și implicare.

ELENA VLAD, antrenor gimnastică ritmică, CS Victoria Cumpăna

"La secția noastră practică 18 fetițe legitimate care participă în competițiile naționale. Anul acesta am participat în luna iunie la Campionatul Național unde am obținut locul I pe echipe la categorie de juniori 3, acolo am obținut și două medalii la individual-compus, locul 2 și 3, un rezultat foarte bun."

LUIZA CERBULA, antrenor gimnastică ritmică, CS Victoria Cumpăna

"În funcție de vârsta fiecăreia, ele participă în competiție fie cu un exercițiu fără obiect, fie, începând de la vârsta de 8 ani, au și obiecte de gimnastică ritmică. Trebuie să lucrăm cu fiecare obiect astfel încât rezultatele să fie cât mai bune."

Gimnastele se bucură întotdeauna de rezultatele obținute, dar și de timpul petrecut în sală.

Izabela:

"-De cât timp faci tu gimnastică ritmică?
-De performanță fac de trei ani."

Delia:

"Ce-ți place cel mai mult când vii la sală?
-Să fac exercițiul și să-mi iasă cât mai bine pe muzică.
-Ai un obiect preferat? Da, cercul."

Sofia:

"-Câți ani ai?
-Șapte ani.
-Și de cât timp faci gimnastică ritmică?
-De un an."

Elena:

"Am avut emoții, am făcut exercițiu fără obiect și după mi-au trecut emoțiile și am avut încredere în mine."

Iar veștile bune pentru activitatea sportivă din Cumpăna continuă.

MARIANA GÂJU, primar, comuna Cumpăna

"O întreagă echipă de rugby, under 14, 16 ani, au plecat cu toții la Clubul Sportiv Muncicipal Constanța. Aceia sunt copiii campioni ai comunei Cumpăna, 4 ani la rând au câștigat campionatul de rugby."

În curând, copiii din Cumpăna vor putea beneficia și de un bazin de înot, pentru a face performanță și în acest domeniu.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook