Precizările Agenţiei de Transport din SuediaO nouă reacţie din partea Ambasadei Suediei la Bucureşti! Pe pagina de Facebook a ambasadei au fost publicate precizări ale Agenţiei suedeze de transport privind procedura şi criteriile de emitere a unui număr de înmatriculare personalizat. Potrivit acestei instituţii, plăcuţele de înmatriculare personalizate aprobate de autoritatea suedeză pot fi folosite în străinătate atât timp cât nu contravin legislaţiei locale, iar dacă agenţiei suedeze i se atrage atenţia că o plăcuţă de înmatriculare personalizată aprobată este ofensatoare, aceasta va fi retrasă. De asemenea, Agenţia de Transport Suedeză le recomandă proprietarilor de plăcuţe de înmatriculare personalizate să folosească plăcuţele originale atunci când călătoresc în străinătate şi să urmeze reglementările care se aplică în ţara gazdă. Proprietarii plăcuţelor de înmatriculare personalizate trebuie să aibă mereu cu ei plăcuţele originale, atunci când călătoresc în străinătate", mai precizează Agenţia de Transport din Suedia.

Brigada Rutieră a Capitalei a reţinut, luni, numerele de înmatriculare cu mesaj anti-PSD, după ce au oprit în trafic autoturismul înmatriculat în Suedia. De asemenea, a fost reţinut pemisul de conducere al şoferului. Bărbatul a declarat că a înmatriculat maşina în luna aprilie şi că se află în concediu în România. Poliţia Rutieră a deschis dosar penal în acest caz şi susţine că maşina nu are drept de circulaţie în România. Şoferul maşinii, Răzvan Ştefănescu, a anunţat, la ieşirea din sediul Poliţiei Rutiere că va depune plângere penală pentru că nu a fost lăsat să-şi ducă copilul într-un loc sigur, acesta însoţindu-l câteva ore la sediul Poliţiei Rutiere. Răzvan Ştefănescu a mai spus că nu a primit explicaţii plauzibile pentru reţinerea permisului.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook