Pregătiri de Paște, la Favorit TV



La Favorit TV, pregătirile pentru programul de Paşte sunt în toi. De Sfintele sărbători pascale, îndrăgita prezentatoare Raluca Diaconu vă așteaptă la Favorit TV cu muzică pe sufletul românului, tradiţii ca la aşa mare sărbătoare creştină și multă voie bună, alături de artiștii dumneavoastră preferați.

RALUCA DIACONU, realizatoare Favorit TV „Le pregătim niște ediții speciale, cu adevărat frumoase pe care le-am realizat în platoul exterior al Centrului Național Media, la televiziunea Favorit. Sunt ediții cu o mulțime de copii talentați, avem ediții cu artiști de renume, cu artiști mari ai țării noastre, din domeniul muzicii populare, avem ediții și cu tineri interpreți foarte talentați.”

VOX „- Îți place să încondeiezi ouă? - Da, îmi place foarte mult. - De la cine ai învățat? De la mama mea.”

VOX „Eu m-am învățat singură. Mi-a plăcut foarte mult să pictez și am început.” 

VOX „- Ce îți dorești de la iepuraș? - Multă sănătate și multe dulciuri.” 

VOX „- Ce obicei îți place să faci cel mai mult de Paște? - După ce încondeiez ouă să o ajut pe mama să frământe cozonacul.” 

Echipa de producţie de la Favorit TV şi echipa tehnică din regie pregătesc programul pas cu pas.

RALUCA DIACONU, realizatoare Favorit TV „Practic ce e mai bun din muzica populară se vede și anul acesta de Paști, la televiziunea Favorit, televiziunea cântecelor noastre.” 

Artiştii cunoscuţi şi îndrăgiţi de românii au dorit să transmită câte un gând bun de încurajare în aceste vremuri grele pentru toţi.

MĂDĂLINA HILBOREA, interpretă de muzică populară „Fie ca această sărbătoare sfântă să ne aducă tuturor românilor multă sănătate, pace și liniște sufletească.” 

MARIUS ZGÂIANU, interpret de muzică populară „Le doresc tuturor românilor să aibă parte de un Paște Luminat cu iubire și cu cei dragi alături, pentru că eu cred că asta este cel mai important să fim cu cei dragi alături.” 

ANDRA MATEI, interpretă de muzică populară „În primul rând, Paște fericit cu sănătate, cu toți cei dragi aproape și să trecem cu bine peste toate provocările vieții.”

GEORGIANA PĂDURARU, interpretă de muzică populară „Le urez sărbători luminate, binecuvântate. Vreau să fiți responsabili pentru această perioadă și să urmăriți în continuare toate emisiunile pe care acest trust le realizează de fiecare dată cu foarte mare succes.” 

RALUCA DIACONU, realizatoare Favorit TV „Românilor le doresc să găsească în ei resurse spirituale să depășească perioada pe care, iată,încă o parcurgem și să se bucure cu adevărat de sărbătorile pascale.” 

Nu rataţi programele speciale pregătite de Favorit TV, de Paşte, pentru toţi românii!


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook