Pregătiri pentru o călătorie în jurul lumiiPregătiri pentru Festivalul Regional "Călătorie în jurul lumii", ediția a XIV-a! Reprezentanții Școlii Gimnaziale Nr. 169, elevii și profesorii sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile, pentru că instituția de învățământ este și gazda evenimentului.

MIHAELA CONDURACHE, director, Școala Gimnazială Nr. 169

"Școala Gimnazială Nr. 169 are plăcerea de a vă invita la Festivalul "Călătorie în jurul lumii", ce se va desfășura la noi în curtea școlii în data de 7 iunie 2024, începând cu ora 9:00. La acest festival participă elevi din cadrul unităților de învățământ din Sectorul 6. Este un festival cu tradiție pentru unitatea noastră de învățământ, festival care ne permite să întărim relația cu comunitatea și mai ales cu celelalte instituții de învățământ din Sectorul 6 al municipiului București."

EMILIA MIHAELA MICLOI, profesor, Școala Gimnazială Nr. 169

"Festivalul "Călătorie în jurul lumii" are ca subtitlu tradiții și obiceiuri de pe mapamond, presupune implicarea elevilor școlari și preșcolari, în probe precum dans, muzică, dar avem și secțiuni de afiș, machetă, modelaj, în concordanță cu tema festivalului. Fiecare unitate de învățământ își alege o țară pe care o reprezintă prin mijloacele pe care le-am menționat mai devreme. Festivalul a ajuns la a XIV-a ediție, s-a născut în anul 2010 prin colaborarea cu asociația de părinți, din dorința de a promova atât educația interculturală, cât și de a sprijini elevii care au aptitudini deosebite în comunicare sau aptitudini deosebite în domenii ale artei precum am spus mai devreme, dans, muzică, pictură, modelaj, tehnică, să își dezvolte aceste aptitudini și să îi susținem în promovarea acestora."

Așadar, pe 7 iunie, copiii își pot arata abilitățile, la acest festival dedicat lor și vor primi diplome și premii.


Recomanda prietenilor tai

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii
Anupamaa
Drama

Anupamaa

Anupamaa a sacrificat mult pentru a deveni o soție loială, o noră devotată și o mamă iubitoare. Dar a primit, în schimb, doar lipsă de respect din partea tuturor. După ce realizează situația în care se află, Anupamaa decide să-și trăiască viața în condițiile ei.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook