Pregătirile pentru redeschiderea teraselor, pe ultima sută de metriPregătirile pentru redeschiderea teraselor, pe ultima sută de metri! Din momentul în care au primit vestea cea bună că pot să reînceapă activitatea, proprietarii acestor zone de relaxare s-au apucat febril de muncă, pentru a se conforma regulilor impuse de autorități. Au mărit distanţa între mese, au amenajat trasee separate pentru intrarea şi ieşirea clienţilor şi au instalat aparate cu dezinfectante. Administratorii teraselor spun că primesc deja apeluri de la clienți, pentru rezervarea meselor.

ALEXANDRU ROZS, antreprenor "Ne-am luat toate măsurile igienice corespunzătoare conform legii. Am măsurat perimetrul, am împărţit mesele. Angajaţii au fost verificaţi de temperatură. Noi asteptam clientii cu rezervări.”

ANTONIO ILIE, antreprenor "Ne aşteptăm clienţii care ne-au tot sunat în timpul ăsta. Deja rezervările sunt făcute. O să rezolvăm într-un sistem de rezervări ca să ştim câţi clienţi avem într-un moment dat al zilei."

Pentru a putea funcţiona, fiecare terasă trebuie să respecte câteva condiții. Mesele trebuie amplasate la cel puţin 2 metri una de alta; între șirurile de mese trebuie să fie un culoar liber lat de un metru și jumătate; între terase trebuie să existe culoar de trecere; angajații vor purta obligatoriu mască; mesele vor fi dezinfectate la plecarea clientului; agentul economic măsoară temperatura fiecărui angajat, la intrarea în tură. Din cauza panedmiei de coronavirus, aproape 400.000 de angajaţi din domeniul HORECA au fost trimişi în şomaj tehnic.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook