Premierul Viorica Dăncilă nu demisionează



Viorica Dancilă nu demisionează. ”Nu există vreun motiv să plec de la Palatul Victoria”, este mesajul ferm al șefei Executivului, după declarația de ieri a președintelui Klaus Iohannis, în care i-a cerut să-și dea demisia, deoarece nu face față funcției.

KLAUS IOHANNIS, președintele României "Doamna Dăncilă a preferat să execute ordinele de la partid. Având în vedere acestea, eu retrag încredere doamnei Dancilă. După cum am spus, pe 29 ianuarie a fost investit, trei luni după care doamna Dăncilă nu face fata pozitiei de premier și transformă Guvernul într-o vulnerabilitate pentru România, de aceea, solicit demisia doamnei Dăncilă din funcția de premier al României."

VIORICA DĂNCILĂ, premierul României ”Nu văd niciun motiv pentru care să demisionez atâta timp cât am susținerea coaliției de guvernare, atâta timp cât cred că în cele 3 luni am avut rezultate bune. Nu văd niciun motiv de demisie. După cum știți, am fost plecată în Israel, când m-am întors am văzut declarațiile domnului președinte, am văzut modul în care domnul președinte dădea impresia că mă cheamă pe la școală, ca pe un elev care nu și-a făcut lecția și trebuie certat. Sunt prim-ministrul României și nu pot accepta acest lucru.”

Referitor la faptul că a fost în vizită în Israel fără să se consulte cu șeful statului, Dăncilă susține că a procedat corect.

VIORICA DĂNCILĂ, premierul României ”Nu a înteles că am fost în Israel, nu aveam nevoie de mandat, am fost pentru a avea anumite acorduri pe dezvoltare economică între România și Israel.”

Liviu Dragnea, cel care a însoțit-o în Israel pe Viorica Dăncilă, a declarat, joi seară, într-o emisiune tv, referitor la vizita în Israel, că nu a fost nimic secret, iar întâlnirile sale şi ale premierului au fost separate.

LIVIU DRAGNEA, președinte, Camera Deputaților "Am avut întâlniri cu președintele, cu premierul, cu ambasadorul SUA în Israel, iar ulterior o întâlnire cu conducerea SUA a asociației, a comunităților evreiești, am evaluat investiții în România, care este stadiul discuțiilor dintre miniștrii din cele 2 țări pe telemedicină, învățământ, în infrastructura din străinătate, investiții în agricultura inteligentă, în cyber-security și educație, cercetare unde Israel este avansat."

Premierul Viorica Dăncilă și liderul PSD, Liviu Dragnea, s-au aflat, miercuri și joi, într-o vizită oficială în Israel, la invitaţia prim-ministrului Benjamin Netanyahu. Potrivit unui comunicat al Guvernului, Dragnea a vorbit cu preşedintele Israelului, Reuven Rivlin, despre accelerarea consultărilor interne cu privire la relocarea Ambasadei României la Ierusalim. De asemenea, Viorica Dăncilă a informat partea israeliană că Guvernul a propus viitorul ambasador al României în Israel, iar decizia de numire a acestuia îi va aparţine preşedintelui Klaus Iohannis. Preşedintele Klaus Iohannis declara, joi, că este îngrijorat de ”secretomania” legată de această vizită.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook