Prima carte despre pandemie, ”Covid, Colivia noastră”, lansată la IașiA fost lansată prima carte despre pandemia de coronavirus! Volumul intitulat "Covid, Colivia noastră", coordonat de profesorul universitar, Laurențiu Șoitu, a fost lansat la Iaşi, în prezența unor personalități de frunte din mediul academic, cultural și religios. Compilație a mai multor genuri, jurnale personale, articole științifice, reportaje, postări de pe Facebook, volumul incită atenția tuturor celor care doresc să cunoască opinii avizate, dar și preluari din zona fake-news-ului .

LAURENȚIU ȘOITU, scriitor "Titlul este pentru unii scandalos, pentru altii sursă și de umor, dar noi, și veți vedea la sfârșit, fiecare dintre autori, că privim colivia, nu doar ca un spațiu în care ești închis, ci un spațiu în care ești apărat de prădătorii eventuali. Să ne imaginăm acele păsări care sunt apărate de colivie, nu sunt închise acolo pentru că le place stăpânilor să îi țină închiși."

“Covid, Colivia noastră” este un volum colectiv, semnat de preşedintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop, de Patriarhul Daniel, de medici, scriitori și actori.

RĂSVAN POPESCU, scriitor "Am mers pe formula unui jurnal, pe acestă periodă, mai ales pe prima perioadă, perioada aceea a lui ”Stai acasă”, periodaa cea mai dură și în care mi-am consemnat și impresiile și trăirile și așa mai departe."

Cele 48 de texte sunt împărțite în trei secțiuni: ”Vremuri de restriște”, ”Revenirea la experți” și ”Covid, Colivia noastră”.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook