Primărie fără hârtiePrimăria Sectorului 6 din București intră în era digitalizării. Prin proiectul ”Primărie fără hârtie”, oamenii vor avea la dispoziție o aplicație specială, după ce își vor crea un cont. Documentele vor fi arhivate electronic, iar fluxul informațional din cadrul instituției va fi digitalizat. Potrivit reprezentanților Primăriei, aplicația a fost gândită special pentru a simplifica interacțiunea dintre cetățean și funcționarul public.

RALUCA ALEXE, reporter "Din luna martie a acestui an, locuitorii Sectorului 6 nu vor mai plimba hârtii pe la Primărie sau la instituțiile subordonate. Astfel, documente precum certificate de urbanism, autorizații comerciale, petiții și sesizări, dar și înscrieri în audiență la primar sau plata amenzilor vor putea fi operate direct din aplicație".

VALERIU BUNEA, șef birou, Primăria Sector 6 ”Au avut loc, timp de patru luni de zile, analize ale fluxurilor interne. Am luat fluxuri din toate domeniile primăriei și le-am simulat să vedem ce se întâmplă și să le îmbunătățim.”

CRISTINA UDREA, șef birou, Primăria Sector 6 ”Cetățeanul va primi un răspuns mult mai rapid decat cel cu care era obisnuit și va avea o altă perspectivă față de Primăria Sectorului 6, decât a avut-o până acum. Plus, noi, ca funcționari, vom avea o altă satisfacție că putem să ajutăm comunitatea.”

CIPRIAN CIUCU, primar, Sector 6 ”Digitalizăm Primăria Sectorului 6, tocmai pentru ca oamenii să nu mai fie nevoiți să vină la cozi, să vină la ghișee, și să își poată desfășura majoritatea, spre totalitatea acțiunilor, de acasă. Ne-am propus, cu acest proiect, să scădem cu 50% timpul destinat relației cu Primăria, pe care îl dedică cetățenii, și să îl scădem cu 10% pentru cei care vin, totuși, la Primărie.”

Funcționarii publici din cadrul Registraturii și Biroului Public au fost instruiți, deja, cu privire la utilizarea aplicației în beneficiul cetățenilor. Proiectul ”Primărie fără hârtie" este finanțat din fonduri nerambursabile, prin programul operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook