Probleme din cauza ninsorii și a viscolului



Haos din cauza vremii. În ultimele 24 de ore, echipele de intervenţie au acordat ajutor unui număr de 500 de persoane, din zonele afectate de viscol şi ninsori. 25.000 de poliţişti, pompieri şi jandarmi, cu peste 9.000 de mijloace tehnice, sunt în continuare mobilizaţi în teren, în 26 de judeţe şi în Capitală. Cele mai dificile situaţii au fost semnalate în judeţele Brăila, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Dolj, Ialomiţa, Olt, Tulcea, Vrancea şi Teleorman.

Din cauza viscolului şi a zăpezii abundente, circulaţia rămâne închisă pe autostrăzile A2 şi A4, pe 27 tronsoane de drumuri naţionale şi 47 de drumuri judeţene. De asemenea, MAI anunţă că în continuare la punctele de trecere a frontierei cu Bulgaria sunt semnalate restricţii de tonaj. În judeţul Olt, este întreruptă alimentarea cu energie electrică pentru 50 de consumatori din localitatea Izbiceni, judeţul Olt. În ceea ce priveşte traficul aerian, pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru a se asigura operarea în condiţii de siguranţă. În cursul dimineţii, 16 curse aeriene au înregistrat întîrzieri de până la 30-40 de minute şi, chiar 60 de minute, generate de necesitatea degivrării aeronavelor înainte de decolare. Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu din Constanţa este deschis permanent operării aeronavelor în condiţii de iarnă.

ROXANA DUMITRICĂ, reporter

"În Capitală, Primăria susţine că au acţionat 370 de utilaje de deszăpezire şi 400 de operatori manuali. Municipalitatea a precizat că 80 % din arterele principale sunt "la negru", iar jumătate din străzile secundare sunt deszăpezite. Totuşi traficul a fost foarte dificil, şi azi în Bucureşti."


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook