Proclamaţia de la Bucureşti, lansată de Alternativa pentru Demnitate NaţionalăUn proiect cu ADN românesc în Uniunea Europeană! Alternativa pentru Demnitate Naţională, partidul fondat de Cătălin Ivan, îşi propune reconstucţia României pornind de la o schimbare radicală a clasei politice. În acest sens ADN a lansat Proclamaţia de la Bucureşti, document care susţine că România nu mai poate accepta statutul de ţară europeană "de mâna a doua".

CĂTĂLIN IVAN, coordonator naţional politic ADN

"După zece ani de activitate în Parlamentul European, vă pot spune că orice stat membru îşi urmăreşte propriul interes. La Bruxelles este o dezbatere continuă şi o negociere permanentă. Singurul stat care lipseşte din negocieri e România. Este inadmisibil după atâţia ani de când suntem membri ai UE să nu realizezi de ce eşti acolo ca ţară, cum poţi fiind acolo cu ei, să obţii mai mult pentru ai tăi. Noi credem că putem obţine mai mult de la Uniunea Europeană, deocamdată România mai mult pierde decât câştigă."

Cât despre marea familie europeană...

ION RĂDUCANU, coordonator naţional organizatoric ADN

"Această ţară nu poate fi desfiinţată, nu poate ajunge o regiune. Se vinde această ţară, iar noi trebuie să stăm în genunchi şi să ascultăm recomandări de la familia noastră, familia UE. Eu nu ştiu dacă într-o familie trebuie să stau în genunchi şi tata să-mi spună mie că trebuie să stau în genunchi. Nu, stăm la masă toţi."

Cătălin Ivan a identificat şi câteva dintre principalele probleme ale societăţii româneşti.

CĂTĂLIN IVAN, coordonator naţional politic ADN

"Probleme sunt şi de ordin economic, lipsa locurilor de muncă, sau locuri de muncă prost plătite, situaţii în care capitalul autohton se sufocă. Doar cârpind, doar reparând pe ici pe colo ceea ce au stricat alţii, nu e suficient, România are nevoie de un proiect total nou."

Nu au lipsit nici săgeţile pentru adversari.

CĂTĂLIN IVAN, coordonator naţional politic ADN

"Ambiţia noastră este să ajungem la foarte mulţi şi deloc simpatici pentru cei care nu iubesc această ţară şi nu respectă România."


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook