Program de refacere și distracție, în a doua zi de Crăciun, la Stâna de Vale



După mesele îmbelșugate din aceste zile de sărbătoare, iamenii au nevoie de mișcare în aer liber. Sporturile de iarnă, plimbările în aer liber, bătaia cu zăpadă au ca efect refacerea organismului. În stațiunea Stâna de Vale din inima Bihorului, a doua zi de Crăciun a fost dedicată refacerii pe pârtiile de schi, săniuș și tubing, curselor cu snowmobilul, distracției în Happy Land Adventure și plimbărilor. Sutele de turiști români și străini, care au ales stațiunea din masivul Vlădeasa pentru a petrece vacanța de Crăciun, au ieșit, astăzi, pe pârtii.

VOX  “Sunt senior déjà, dacă vă spun că de 50 de ani vin la Stâna de Vale. Ma simt de fiecare dată foarte bine, pentru că sunt în natură.”

VOX “Suntem din comuna Budureasa. Venim de foarte mult timp la Stâna de Vale. E o stațiune foarte frumoasa și chiar ne simțim foarte bine.”

VOX “- Cum vă simțiti la Stâna de Vale? - Foarte bine, mie imi place! De multă vreme venim, în primul rând pentru aer, imi place foarte mult, și pentru distractie. “

SEBASTIAN CIOATA, administratorul pârtiilor “E un lucru foarte bun că avem ocazia, aici în zonă, să avem o asemenea atracție, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Ne bucurăm că ne caută turistii, vin din ce în ce mai mulți.” 

În parcul de aventură Happy Land Adventure, turiștii pot opta, zilnic, între mai multe trasee și tiroliană. În ceea ce provește pârtiile de schi, pentru acest sezon, au fost pregătite pârtia Cerbul 1, cu o lungime de 600 de metri, Cerbul 2 cu o lungime de de 800 de metri și pârtia pentru copii Baby-schi de 170 de metri. Se schiază în condiții foarte bune, după ninsorilor din ultimele zile, iar teleschiul din statiune funcționează pe tot parcursul zilei. Pârtia de tubing, cu o lungime de 120 de metri, este luată cu asalt de tot mai mulți turiști de toate vârstele, în special de cei care nu stiu să schieze. Pârtia de tunbing cu trambulină, cu o lungime de 50 de metri, este, însă, atracția principală.

VOX “Pe mine mă cheamă Dănuț și am 5 ani jumate. Îmi place să mă dau cu sania dar cel mai mult îmi place cu tați și cu mami să mă dau pe tubing.”

Cei care au nevoie de relaxare, au acces la sălile de terapii, unde beneficiază de masaj terapeutic sau de relaxare, gimnastică medicală, băi cu plante, hidroterapie și saună. De altfel, stațiunea din Masivul Vlădeasa este cunoscută și pentru tratamentele în afecțiunile endocrine, nevroză astenică și bolile căilor respiratorii. Principalii factori de tratament, care atrag, anual, mii de turiști, sunt apele oligominerale și feruginoase, bioclimatul tonic, caracterizat prin presiune atmosferica scăzută și ionizarea crescută a aerului.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook