Programul „Rabla pentru electrocasnice 2021”, lansat vineriProgramul „Rabla pentru electrocasnice 2021”, în pragul debutului! Vineri,14 mai, încep înscrierile, care se vor face, însă, etapizat, pe tipuri de produse, nu toate deodată, aşa cum s-a întâmplat până acum. Bugetul de 75 milioane lei, aproape dublu faţă de cel din 2020 de 40 milioane lei, va fi împărţit pe categorii de produse, a anunţat ministrul Mediului, Tancsoz Barna.

ALEXANDRA VLAD, reporter „În prima etapă a programului „Rabla pentru electrocasnice 2021” se pot înscrie persoanele care doresc să-și schimbe mașinile de spălat rufe, cele de spălat vase și uscătoarele de rufe. Ministrul Mediului, Tancsoz Barna, a declarat că programul a fost etapizat din cauză că, în 2019, pesate 50 la sută din bani s-au dus doar pe achiziția de televizoare.”

După încheierea înscrierilor din prima etapă, se poate aplica pentru laptopuri, tablete și televizoare. Programul de anul acesta prevede și modificarea valorii voucherelor. Astfel, pentru maşinile de spălat rufe se vor acorda 300 lei, pentru cele cu noua clasă energetică A, 250 lei pentru cele cu noua clasă energetică B şi 200 lei pentru cele cu noua clasă energetică C, faţă de 300 de lei în prezent pentru cele cu eficienţă energetică cel puţin A++.  Pentru maşinile de spălat rufe cu uscător, care nu erau prevăzute până acum în Programul Rabla electrocasnice se vor aloca tichete valorice de 500 lei pentru cele cu noua clasă energetică A, 450 lei pentru cele cu noua clasă energetică B şi 400 lei pentru cele cu noua clasă energetică C. Totodată, se vor aloca 500 lei pentru laptopuri. Pentru televizoare, maşini de spălat vase, frigidere, combine frigorifice, lăzi frigorifice şi congelatoare se vor acorda vouchere în valoare de 400 lei pentru cele cu noua clasă energetică A, 350 lei pentru cele cu noua clasă energetică B şi 300 lei pentru cele cu noua clasă energetică C, faţă de 400 lei în prezent pentru cele cu eficienţă energetică cel puţin A, pentru televizoare şi cel puţin A++, pentru restul electrocasnicelor enumerate. Scopul programului „Rabla pentru electrocasnice” este de a stimula schimbarea aparatelor electrocasnice și a electronicelor vechi, consumatoare mari de energie, cu aparate noi, mai eficiente.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Destine ratacite 2
Drama

Destine ratacite 2

Gitanjali Devi îi încredințează lui Simar Bhardwaj sarcina de a găsi o mireasă ideală pentru nepotul ei. Căutarea lui Simar se termină când o întâlnește pe Simar Narayan, care visează să devină o mare cântăreață.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook