Programul Start UP Nation 2018, în pregătireProgramul Romania Start-Up Nation 2018, aproape de lansare! În cadrul programului, firmele noi ar urma să primească ajutoare de la stat de maximum 200.000 de lei fiecare, în anumite condiţii. Anul acesta, programul pune accent pe crearea de afaceri în județele în care activitatea privată este redusă.

PETRU LUHAN, consultant fonduri europene "Programul Start Up Nation este o unică şansă pentru micii antreprenori care vor sa treacă de la statutul de angajat la cel de antreprenor, programul finanţează 200 de mii de ron cu zero la sută contribuţie proprie. Trebuie doar să aveti firma înfiinţată şi locaţia definită."

Grila de punctaj este modificată faţă de anul trecut. Industriile creative vor fi punctate doar cu 20 de puncte din 30 posibile, maximul putând fi obținut în continuare de producție și IT. O noutate este şi introducerea criteriului „densitatea IMM”: Pentru localitățile din județele în care număr de IMM-uri la nivel județean la suta de locuitori este mai mic de patru se acordă 20 de puncte, pe când pentru celelalte localități doar 5 puncte.

OCTAVIAN IONESCU, reporter "Pentru accesarea programului Romania Startup Nation, firmele solicitante trebuie să fie înfiinţate după data de 30 ianuarie 2017, să nu aibă datorii la bugetul general consolidat şi la bugetele locale şi să creeze minim un loc de munca si să il menţină pe o perioada de cel puţin doi ani dupa implementarea proiectului."

Pentru Start-Up Nation 2018, Guvernul promite că va aloca două miliarde de lei, iar finanțarea este prevăzută în acest moment să se facă doar din bugetul de stat.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook