Programul Start UP Nation 2018, în pregătireProgramul Romania Start-Up Nation 2018, aproape de lansare! În cadrul programului, firmele noi ar urma să primească ajutoare de la stat de maximum 200.000 de lei fiecare, în anumite condiţii. Anul acesta, programul pune accent pe crearea de afaceri în județele în care activitatea privată este redusă.

PETRU LUHAN, consultant fonduri europene "Programul Start Up Nation este o unică şansă pentru micii antreprenori care vor sa treacă de la statutul de angajat la cel de antreprenor, programul finanţează 200 de mii de ron cu zero la sută contribuţie proprie. Trebuie doar să aveti firma înfiinţată şi locaţia definită."

Grila de punctaj este modificată faţă de anul trecut. Industriile creative vor fi punctate doar cu 20 de puncte din 30 posibile, maximul putând fi obținut în continuare de producție și IT. O noutate este şi introducerea criteriului „densitatea IMM”: Pentru localitățile din județele în care număr de IMM-uri la nivel județean la suta de locuitori este mai mic de patru se acordă 20 de puncte, pe când pentru celelalte localități doar 5 puncte.

OCTAVIAN IONESCU, reporter "Pentru accesarea programului Romania Startup Nation, firmele solicitante trebuie să fie înfiinţate după data de 30 ianuarie 2017, să nu aibă datorii la bugetul general consolidat şi la bugetele locale şi să creeze minim un loc de munca si să il menţină pe o perioada de cel puţin doi ani dupa implementarea proiectului."

Pentru Start-Up Nation 2018, Guvernul promite că va aloca două miliarde de lei, iar finanțarea este prevăzută în acest moment să se facă doar din bugetul de stat.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Suflete tradate
Drama

Suflete tradate

“Suflete tradate” spune povestea fascinanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, complet diferite una de cealalta, care, in urma casatoriei, locuiesc in aceeasi casa, impreuna cu familia extinsa.

vezi detalii
Crusoe
Aventura

Crusoe

Eroul poveștii este un bărbat pe nume Robinson Crusoe care, împreună cu tovarășul său, naufragiază pe o insulă unde vor petrece 28 de ani. Doar amintirea iubitei sale îl poate ajuta pe Crusoe să nu își piardă mințile. Crusoe și prietenul său trebuie să își folosească întreaga inteligență pentru a supraviețui.

vezi detalii
Comerciantul
Drama istorica

Comerciantul

Mulți oameni măreți au avut începuturi modeste. Spre finalul tumultuoasei Dinastii Joseon, Chun Bong Sam este un negustor ambulant care a moștenit conducerea unui grup comerciant în dificultate.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook