Progrese în execuția lucrărilor pe DN 76, dar ritmul e prea lentSunt progrese pe Drumul Naţional 76, dar lucrările nu sunt încă finalizate, la 14 ani de la demararea lor. Vorbim despre o arteră rutieră importantă, care ar trebui să asigure dezvoltarea durabilă a zonelor între care face legătura. Locuitorii din Bihor şi nu numai au protestat de nenumărate ori pentru a atrage atenţia autorităţilor asupra stării în care se afla DN 76. Acum, sunt tronsoane care arată mult mai bine, fără denivelări, dar sunt şi porţiuni unde lucrările avansează într-un ritm lent, după cum ne arată şi reprezentanţii mișcării de protest DN76.

prin telefon: DAN POPA, reprezentant al mişcării de protest DN 76 "Este un progres, un progres remarcabil vis-a-vis de ce s-a întâmplat în această vară pe DN76. Mai concret, între Oradea şi Beiuş, pe un tronson pe care au fost probleme, lucrările au fost finalizate într-un procent de 85%, mai trebuie doar marcaje şi lucrări în părţile laterale. Avem probleme pe un alt tronson, între Ştei şi localitatea Vârfurile. Acolo se înregistrează într-adevăr progrese, dar pe unele tronsoane, pe altele parcă stagnează. Este vorba în principal despre localităţile Lunca şi Criştioru de Jos, chiar şi Cărpinet, unde se lucrează sub semaforizare de câteva luni, la Lunca chiar mai bine de un an de zile şi parcă stagnăm şi iar stagnăm. Ar putea fi impulsionate şi acele lucrări pe zonele respective, mai ales că trec prin localităţi rurale, prin sate şi este imperios necesar a fi finalizate."

Pagina de Facebook Drumul Naţional 76 atrage atenţia asupra dificultăţilor în zona de dinainte de intrarea în Leasa dinspre Brad, o lucrare ce va dura mult încă dar arată şi că în prezent pe DN76, Deva-Oradea, se poate circula şi nu mai este nevoie să facem un ocol dacă trebuie să ne deplasăm între cele două municipii reşedință de județ.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook