Progrese în execuția lucrărilor pe DN 76, dar ritmul e prea lent



Sunt progrese pe Drumul Naţional 76, dar lucrările nu sunt încă finalizate, la 14 ani de la demararea lor. Vorbim despre o arteră rutieră importantă, care ar trebui să asigure dezvoltarea durabilă a zonelor între care face legătura. Locuitorii din Bihor şi nu numai au protestat de nenumărate ori pentru a atrage atenţia autorităţilor asupra stării în care se afla DN 76. Acum, sunt tronsoane care arată mult mai bine, fără denivelări, dar sunt şi porţiuni unde lucrările avansează într-un ritm lent, după cum ne arată şi reprezentanţii mișcării de protest DN76.

prin telefon: DAN POPA, reprezentant al mişcării de protest DN 76 "Este un progres, un progres remarcabil vis-a-vis de ce s-a întâmplat în această vară pe DN76. Mai concret, între Oradea şi Beiuş, pe un tronson pe care au fost probleme, lucrările au fost finalizate într-un procent de 85%, mai trebuie doar marcaje şi lucrări în părţile laterale. Avem probleme pe un alt tronson, între Ştei şi localitatea Vârfurile. Acolo se înregistrează într-adevăr progrese, dar pe unele tronsoane, pe altele parcă stagnează. Este vorba în principal despre localităţile Lunca şi Criştioru de Jos, chiar şi Cărpinet, unde se lucrează sub semaforizare de câteva luni, la Lunca chiar mai bine de un an de zile şi parcă stagnăm şi iar stagnăm. Ar putea fi impulsionate şi acele lucrări pe zonele respective, mai ales că trec prin localităţi rurale, prin sate şi este imperios necesar a fi finalizate."

Pagina de Facebook Drumul Naţional 76 atrage atenţia asupra dificultăţilor în zona de dinainte de intrarea în Leasa dinspre Brad, o lucrare ce va dura mult încă dar arată şi că în prezent pe DN76, Deva-Oradea, se poate circula şi nu mai este nevoie să facem un ocol dacă trebuie să ne deplasăm între cele două municipii reşedință de județ.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook