Prohibiția la pescuit, extinsăProhibiţia pescuitului a fost extinsă şi în apele de frontieră cu Ucraina şi Bulgaria. Ordinul Ministerul Mediului şi cel al Agriculturii de prohibiţie a pescuitului interzice activitatea în apele de frontieră cu Bulgaria şi Ucraina, inclusiv în golful Musura, în perioada 16 aprilie - 30 mai. În celelalte ape de frontieră, care constituie graniţă a României, prohibiţia pescuitului va fi în perioada 24 aprilie - 7 iunie, inclusiv. Prohibiţia generală a pescuitului în România a început pe 9 aprilie şi se va încheia pe 7 iunie. Conform deciziei Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, în pescuitul sezonier la scrumbie în Delta Dunării sunt admiși doar pescarii autorizaţi, fără ca aceştia să aibă vreun însoţitor sau ajutor în barcă, în timpul desfăşurării activităţii. Potrivit, guvernatorului Deltei Dunării, Bogdan Bulete, dacă, în 2023, erau înregistrați 1.100 de pescari comerciali, dintre care activi erau sub 1.000, notificările de persoane prezente în barcă au ajuns la aproape 400. Asta înseamnă că jumătate dintre pescarii comerciali erau secondaţi de persoane care nu au acest drept, a precizat guvernatorul Deltei Dunării.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii
Anupamaa
Drama

Anupamaa

Anupamaa a sacrificat mult pentru a deveni o soție loială, o noră devotată și o mamă iubitoare. Dar a primit, în schimb, doar lipsă de respect din partea tuturor. După ce realizează situația în care se află, Anupamaa decide să-și trăiască viața în condițiile ei.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook