Proiecte inovatoare la Bauhaus 2024Lucrări de grafică, de design sau de sculptură, și nu numai, premiate în cadrul celei de-a lll-a ediții a concursului internaţional de creativitate,"Bauhaus 2024", la București. În cadrul concursului au fost prezentate cele mai reușite lucrări, amintind de impactul multidisciplinarității și al mişcării Bauhaus asupra societății moderne, prin prezentarea expoziției - experiment de artă și arhitectură contemporană.

LUCA MATEI STOIAN, președinte, CEAAA

"Astăzi, în sala "Brâncuși", la Palatul Parlamentului, avem lucrări de grafică, de design, de sculptură, de artă, de modă și de arhitectură. Sunt lucrări care au intrat în concurs, cele mai bune, și au fost premiate atât din țară, cât și din străinătate."

GRAȚIELA STOIAN, vicepreședinte, CEAAA

"Pentru Centrul de Excelentă în Arhitectură Arte şi Audiovizual sunt niște premii care sunt oferite tinerilor talentați pe care încercăm să îi promovăm și nu în ultimul rând să-i încurajăm. Avem în spate, în această expoziție deosebită, lucrările lor, care reprezintă nu numai conceptul de idee, dar de cele mai multe ori, personalitatea lor."

NICOLAE STOIAN, membru de onoare, CEAAA

"După părerea mea, acești tineri spre care se focusează Centrul de Excelență sunt foarte bine la terminarea unui liceu, unei facultăți, deja sunt agreați, plecați în America, în toată Europa."

"Am primit în cadrul acestui eveniment premiu pentru proiectele expuse, realizate în anul III. Aceste funcțiuni sunt de pavilioane, locuințe colective, centru de arhitectură."

Cu ocazia "Bauhaus 2024" a fost celebrat începutul de drum al tinerilor creativi. În prim-plan au fost puse proiectele inovatoare ale acestora, contribuind la dezvoltarea și promovarea tinerelor talente din România.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii
Anupamaa
Drama

Anupamaa

Anupamaa a sacrificat mult pentru a deveni o soție loială, o noră devotată și o mamă iubitoare. Dar a primit, în schimb, doar lipsă de respect din partea tuturor. După ce realizează situația în care se află, Anupamaa decide să-și trăiască viața în condițiile ei.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook