Proiectul, gazul și ardeleniiVeste bună, pentru locuitorii din opt comune bihorene! Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a anunțat că au fost selectate pentru finanțare proiectele pentru introducerea gazului în opt localități care au depus cereri în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare, pentru ”Dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale”. Printre localitățile selectate se numără Buntești, Pietroasa, Drăgănești, Rieni și Lazuri de Beiuș.

GHEORGHE BOTA, primar, com. Rieni, jud. Bihor ”Proiectul alimentării cu gaz pentru comuna Rieni este un proiect foarte important. Cu siguranță, viața cetățenilor se va îmbunătăți și pe viitor, ca și dezvoltare economică, vă dați seama, gazul este foarte important pentru agenții economici care, la rândul lor, pot să vină să investească în comuna Rieni și în zona noastră.”

ADRIAN BOGOJEL, primar, com. Lazuri de Beiuș, jud. Bihor ”Cu siguranță este o alternativă la actualele mijloace de încălzire pentru populație și nu numai. Avem un agent economic în zonă care va consuma gaz și sperăm cu odată cu implementarea acestui proiect să atragem câți mai mulți investitori, astfel încât să prosperăm și să mergem într-o direcție bună.”

Sunt, însă, câteva localități care, din cauza poziționării la distanță de magistrală și al numărului redus de gospodării, nu vor fi racordate prin acest proiect.

ALIN LAZA, primar, com. Pietroasa, jud. Bihor ”Sunt un pic supărat datorită faptului că, pentru a fi proiectul eligibil, a trebuit să tăiem din localitățile care erau un pic îndepărtate și erau localități mai mici.”

FLORINA MAN, primar, com. Drăgănești, jud. Bihor ”Din păcate, pentru satul Talpe nu s-a reușit în totalitate cuprinderea lui. În schimb, va fi montată o pompă care va asigura și va fi dotată corespunzător. Această pompă va asigura extinderea rețelei de alimentare cu gaz și în satul Talpe.”

Potrivit primarul comunei Rieni, Gheorghe Bota, proiectul are o valoare de circa 77 de milioane de lei.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook