Propunerile lui Adrian Vlad Chiotan, candidat ALDE la Primăria Sectorului 4



Familia, casa şi locul de muncă sunt cele mai importante lucruri în viaţa fiecăruia dintre noi, ne mărturiseşte Adrian Vlad Chiotan, un bucureştean care a decis să se dedice cetăţenilor sectorului 4. L-am cunoscut pe reprezentantul ALDE, Adrian Vlad Chiotan, în Parcul Carol, unde ne-a vorbit despre valorile după care s-a ghidat de-a lungul timpului.

ADRIAN VLAD CHIOTAN, candidat ALDE, Primăria Sector 4

“Mă numesc Adrian Vlad Chiotan, am 51 de ani și candidez din partea ALDE la Primăria Sectorului 4. Sunt bucureștean, născut, crescut, educat în București și sunt singurul candidat liberal la funcția de primar al Sectorului 4 și mă adresez electoratului liberal în mare parte pentru că unicul partid liberal în momentul acesta este ALDE. Sunt un om corect, mă bazez pe valori morale și sunt un om care își respectă promisiunile. Datorită experienței pe care am dobândit-o în timp, în domeniul privat, cât și în domeniul public, am hotârât să candidez la Primăria Sectorului 4.

Fost președinte – secretar de stat la Autoritatea Națională pentru Persoane cu Dizabilități, Adrian Vlad Chiotan ştie care sunt problemele reale ale copiilor cu nevoi speciale.

ADRIAN VLAD CHIOTAN, candidat ALDE, Primăria Sector 4

“Din obiectivele Sectorului 4, pentru mine sunt foarte clare, pentru că cel mai important lucru în viața noastră este familia, casa, serviciul, locul de joacă și relaxare pentru copii și adulți și aș vrea ca împreună cu cetățenii Sectorului 4 să începem cu dotarea de echipamente și accesibilizarea școlilor pentru copiii cu nevoi speciale. E nevoie de un profesor interpret de limbaj mimico-gestual, de echipamente pentru nevăzători, pentru că acești copii nu trebuie să evite învățământul de masă. Ei trebuie să învețe alături de toți copiii, nu trebuie izolați în școli speciale și trebuie să trăiască o viață normală, să aibă un acces la o viață independentă. Să poată să își găsească o slujbă, să aibă un trai decent.”

Reabilitarea termică a blocurilor din sectorul 4 este un alt obiectiv al candidatului ALDE.

ADRIAN VLAD CHIOTAN, candidat ALDE, Primăria Sector 4

“Referitor la locuințele cetățenilor din Sectorul 4 ne vom axa foarte mult pe consolidarea și reabilitarea termică a blocurilor de locuințe, modernizarea ascensoarelor pentru creșterea siguranței utilizatorilor si optimizarea consumului de energie electrică, renovarea și igienizarea scărilor de bloc, instalarea de sisteme de supraveghere video în scările de bloc și în afara scărilor de bloc pentru siguranța noastră și a copiilor noștri. Crearea de spații verzi pentru terasele blocurilor pentru un aer mai curat, instalarea de filtre de apă potabilă în scările de bloc și în general ca obiective ale sectorului mai sunt și reabilitarea rețelei de canalizare pentru ape pluviale în parteneriat cu administratorul rețelelor. Și multe alte obiective pe care le vom discuta împreună cu cetățenii în urma solicitărilor făcute de ei."

Mediul reprezintă o preocupare constantă pentru Adrian Vlad Chiotan.

ADRIAN VLAD CHIOTAN, candidat ALDE, Primăria Sector 4

“Am și propus pentru terasele blocurilor să facem acele spații verzi cu iarbă, pomișori și tot felul de plante care generează oxigen și care ne fac viața mai plăcută în jurul locuinței noastre."

"Vreau să spun, repet, sunt singurul candidat liberal și de asta vreau să dau un mesaj. Sectorul 4 merită un liberal. Vă aștept la vot!"


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook