Propunerile lui Bogdan-Valentin Brătianu, candidat ALDE la Primăria Sectorului 3Creşterea economiei, crearea de locuri de muncă şi o digitalizare demnă de anul 2020! Sunt doar câteva dintre proiectele lui Bogdan-Valentin Brătianu, candidat ALDE la Primăria Sectorului 3. În vârstă de 43 de ani, Bogdan este mândru de descendența sa din familia Brătienilor. De altfel, principiile liberale sunt cele care i-au conturat cariera politică.

BOGDAN-VALENTIN BRĂTIANU, candidat ALDE, Primăria Sector 3

"Eu sunt un liberal pur sânge, tot timpul am mers pe valorile naţional liberale, ale naţional liberalismului clasic, pe principiile respectării drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, dar în acelaşi timp şi a ideilor naţionale, a dezvoltării unui spirit naţional şi a promovării acestor valori. Am reuşit să capăt suficientă experienţă pentru ca în acest moment să îi ofer publicului liberal din sectorul 3 o voce puternică şi o opţiune clară care să îi reprezinte în structurile administrative.”

Bogdan-Valentin Brătianu este conştient că perioada următoare nu va fi una uşoară, având în vedere previziunile economiştilor. Candidatul ALDE a identificat minusurile sectorului 3, care are totuşi un imens potenţial.

BOGDAN-VALENTIN BRĂTIANU, candidat ALDE, Primăria Sector 3

"Lucrul cel mai important pe care vreau să-l fac este să aduc economie, să cresc economia sectorului, este foarte important să creştem acest segment, să facem locuri de muncă, pentru că o să urmeze o perioadă de cel puţin câţiva ani de zile foarte grea din punctul ăsta de vedere, să creez facilităţi pentru investitori, avem o platformă industrială care este nefolosită, s-au investit foarte mulţi bani acolo, mi-ar face o deosebită plăcere ca printr-o fiscalitate prietenoasă şi prin nişte avantaje să facem un parc industrial, să facem locuri de muncă, pentru că în acest moment, Sectorul 3 este sectorul care are cea mai slab dezvoltată industrie dintre toate. Acest lucru înseamnă, pe lângă locuri de muncă, deci un confort al cetăţeanului, mai înseamnă taxe şi impozite locale mai bune, bani mai mulţi înseamnă investiţii în şcoală, investiţii în proiectele primăriei."

Digitalizarea se află, de asemenea, pe lista priorităţilor lui Bogdan-Valentin Brătianu.

BOGDAN-VALENTIN BRĂTIANU, candidat ALDE, Primăria Sector 3

"Cel mai important şi cel mai greu este digitalizarea procesului administrativ, în care documentele să circule doar sub forma electronică în interior, să ai semnătură digitală. Pe lângă faptul că uşurează foarte mult munca, nu mai stai pe la birouri, nu mai pierzi o grămadă de timp aşteptând să semneze şeful. Ajută foarte mult în zona de transparentizare pentru că o parte a acestui proces poate fi urmărit de cetăţean. În momentul în care acestea circulă, tu vezi imediat data la care ţi-a plecat o cerere, unde a ajuns, la ce birou este şi de acolo în cât timp poate să ajungă la tine."

Îmbinarea dintre vechi şi nou ar putea însemna un plus în economia Sectorului 3. Am mers astfel cu Bogdan-Valentin Brătianu în apropierea Centrului Vechi.

BOGDAN-VALENTIN BRĂTIANU, candidat ALDE, Primăria Sector 3

“Este un loc unde se prezervă o parte din spiritul şi al Bucureştiului de altă dată, dar şi al familiei Brătianu. Centrul Vechi are şi multe minusuri, sunt clădiri care sunt în ruină, care trebuiesc refăcute, care trebuiesc modernizate şi trebuie să arate ca un adevărat centru vechi al unui oraş european.”

Cu atât mai mult cu cât, ne mai spune Bogdan-Valentin Brătianu, turismul ne poate aduce plus valoare în viitor, aşa că trebuie să preţuim ceea ce avem şi să îmbunătăţim infrastructura anumitor zone.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook