Protest de amploare pe șoseaua PanduriMai mulți locatari din sectorul 5 au protestat fata de decizia primăriei sectorului 5 de a tăia trotuarele și de a face noi locuri de parcare. Oamenii aflați la protest au spus că rămâne mai puțin spațiu pentru pietoni, iar săpăturile afectează copacii de pe bulevard. Aceștia cer într-o petiție adresată Primăriei, oprirea lucrărilor.

Vox:  ”Acestor arbori le-a trebuit 20-30 de ani să crească, atunci când s-a amenajat șoseaua Panduri s-a lăsat un spațiu verde între trotuar și carosabilpentru că rădăcinile lor au nevoie să respire prin pământul care era aici. În acest moment rădăcinile vor fi tăiate, vor fi tualetați cu ghilimelele de rigoare casă treacă autobuzul, va fi betonat tot ce este în jurul lor și se vor usca în scurt timp, dacă nu se vor prăbuși peste mașinile parcate aici.„

Vox: ”Toată lucrarea aceasta este o aberație completă a primăriei, se vor anula practic, pe de-a lungul trotuarelor se pot parca vreo 20 de mașini, iar acum se pot parca maxim 6-7, în condițiile în care nu există alte parcări în zonă și dacă văuitați pe străduțe o sa vedeți că sunt deja pline de alte mașini „

Vox: ”Complet aiurea, n-are lumea unde să treacă. Să o facă sub pământ la mijloc, nu aici. Și mai ales că este loc de parcare destul acolo în mijloc, nefericit.„

Vox: ”Suntem puși în fața unei decizii unilaterale a primăriei sectorului 5, prin care serealizează așa zisele locuri de parcare, după cum vedeți într-o zonă de bloc 5 locuri de parcare nou creeate, înlocuiesc 10-12 locuri de parcarea deja existente. Noi am propus primăriei ca aceste locuri de parcare care acum există pe trotuar să fie oficializate și legea le permite, prin marcare.Primăria se pare că nu ține cont de opinia noastră și condsideră că știe ce este mai bine pentru un cartier, decât însuși cartierul „

Vox: ”Nici nu vreau să mă gândesc cum o să arate după toată monstrozitatea asta„

Vox: ”Într-adevăr trotuarul e cam mic și aștept să o văd terminată, că deocamdată este dezordine„

La începutul acestui an, Consiliul General al Municipiului București a aprobat Asocierea dintre Administrația Străzilor București și Consiliul Local Sector 5 pentru realizarea în comun a lucrărilor de interes public de pe străzile aflate în administrarea Primăriei Capitalei, aflate în Sectorul 5. În proiectul tehnic se arată că se vor face 116 parcări, pe o suprafață de 1526 mp, iar trotuarul va fi reabilitat. Momentan costurile lucrării sunt necunoscute.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook