Protest la Băicoi, din cauza poluării provocate de depozitul de deșeuriSituație gravă în orașul Băicoi, din județul Prahova! Localnicii se plâng de mirosurile grele provenite de la un depozit de deşeuri situat la marginea oraşului. Din cauză că autorităţile nu iau măsuri, oamenii au făcut mai multe măsurători din banii lor. Rezultatele acestor analize au arătat depăşiri de 20 de ori mai mari peste limita maximă admisă, în ceea ce priveşte concentraţia de hidrogen sulfurat din atmosferă. Valorile sunt în totală contradicţie cu cele rezultatele analizelor făcute de firma care administrează depozitul de deşeuri, conform cărora „nu rezultă depăşiri”. Oamenii sunt revoltaţi de pasivitatea autorităţilor. De ani de zile, reprezentanţii Gărzii de Mediu vin, constată aceleaşi neregularităţi, dau amenzi şi pleacă. În urma unui control realizat în aprilie, Direcţia de Sănătate Publică a depistat mai multe probleme la depozitul de deşeuri, care este situat la o distanţă mai mică de zona locuită decât cea permisă legal. Societatea a fost amendată atunci cu 10 mii de lei. Conform datelor Institutului Național de Sănătate Publică, Prahova este printre primele județe din țară în ceea ce priveşte incidența cazurilor de cancer. În anul 2017 au fost consemnate peste 1.300 de cazuri, iar, în 2018, 1.280 de cazuri.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Mr. Bean: Inspectorul Fowler
Comedie

Mr. Bean: Inspectorul Fowler

Filmul prezintă 14 aventuri ale lui Mr. Bean, petrecute în timp ce este inspector. Ideile geniale și comice cu care scapă din situații dificile sunt nelipsite și vor face publicul să râdă cu lacrimi.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook