Protest spontan la CFR



Protest spontan la CFR, declanșat de o parte dintre angajați! Ceferiștii sunt nemulțumiți din cauza negocierilor privind noul contract colectiv de muncă. Peste 150 de trenuri au fost oprite în gări, din cauza grevei. Astfel, au fost afectate numeroase curse de pe raza regionalelor București, Craiova, Timișoara, Galați, Brașov, Cluj și Iași.

ALEXANDRU VLĂDESCU, reporter "Angajații CFR vor o creștere salarială de 25% și condiții mai bune de muncă. Ei spun că nu mai au încredere în promisiunile conducerii companiei feroviare, care a anunțat, ieri, că bugetul pentru 2017 prevede o creștere cu 22,5% a fondului de salarii."

Călătorii au aflat cu surprindere de greva spontană. În unele cazuri, ei au fost informați după zeci de minute de întârziere a trenurilor și abia după ce au insistat să știe care sunt motivele.

AMBIANȚĂ "Călătorii, care doresc să renunțe la a mai călători, sunt rugați să se prezinte la casele de bilete. Ne cerem scuze și vă mulțumim pentru înțelegere!"

VOX "Traficul e dat peste cap. Pe tabelă s-a afișat prima dată: 30 minute întârziere. Acum văd că s-a schimbat. Cred că este o minciună totală."

VOX "Ne amână și nu spune vorba clară. Și la niște țărani. Să spună o vorbă clară."

VOX "75 de minute întârziere! Măcar să fi anunțat din timp. E ceva de groază! Și nu spun măcar la ce oră sau cât durează greva asta!"

Sindicaliștii din transportul feroviar au anunțat că mecanicii de locomotivă ar putea opri și ei lucrul mâine. Reprezentanții CFR au declarat că administrația le-a propus partenerilor sociali încheierea unui acord până la semnarea contractului colectiv de muncă pentru perioada 2017/2018 ”pentru a asigura astfel protecție socială angajaților, relații de muncă echitabile, precum și un cadru normal și legal de funcționare a companiei” după expirarea pe 21 martie a celui vechi. Pasagerii sunt sfătuiți ca, înainte să plece în călătorie, să ceară informații despre întârzierile care se înregistrează în traficul feroviar la stațiile și agențiile CFR din București și din țară.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook