Protestul sportivilor, în Piața Unirii din Oradea



Zeci de sportivi orădeni au protestat în mod inedit față de restricțiile impuse de autorități. Atleții s-au întâlnit în Piața Unirii din Oradea, unde s-au antrenat în aer liber timp de circa o oră. Tonul a fost dat de luptătorul Alexandru Lungu, care a condus o ședință de pregătire a sportivilor.
Ambianță luptă - maximum 7 secunde

ALEXANDRU LUNGU, luptător M.M.A „Încercăm să avertizăm și autoritățile și pe toată lumea care este dornică, să facă sport. Fără sport, eu zic că nu este sănătate.”

Modelul a fost preluat și de campionul la culturism Bogdan Mateșan care a adus în piațeta centrală o serie de obiecte menite să creeze un circuit integrat. Sportivii spun că se vor antrena în astfel de condiții și în perioada următoare, având în vedere că sălile de forță au fost închise.

BOGDAN MATEȘAN, campion la culturism „Am adus niște accesorii pe care le am acasă și o să încercăm să facem un circuit pentru toată lumea, ca să poată participa indiferent de nivelul la care sunt.” 

Printre sportivi s-au numărat si micii karatiștii de la clubul sportiv UAMT.

RAUL TUDORICĂ, antrenor de karate „- Cum îi simțiți pe copii? - Mult mai slab pregătiți, psihic, cât și fizic. Fizic în primul rând, din cauza faptului că a fost o perioadă care i-a dat peste cap total, dar și psihic pentru că noi facem un sport de performanță. Nivelul lor de concentrare nu mai e acelasși.” 

După încheierea antrenamentelor, în Piața Unirii a avut loc și clasicul protest față de restricțiile impuse de autorități. De această, dată, cu doar circa 100 de participanți, motiv pentru care marșul programat inițial nu a mai avut loc. Orădenii sunt chemați la manifestații publice și în acest weekend, începând cu ora 20. Asta deși, în Oradea, rata de infectare este de peste 4 la mia de locuitorii iar, la acea oră, oamenii trebuie să intre în case.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook