Protestul transportatorilorProtest de amploare al transportatorilor, în faţa sediului Guvernului! Sute de taximetrişti s-au adunat în Piaţa Victoriei, pentru a protesta faţă de pirateria și concurenţa neloială din domeniul transporturilor rutiere de persoane. Ei îi cer ministrului Transporturilor să promoveze prin ordonanţă de urgenţă interzicerea transporturilor neautorizate și nelicențiate.

ROXANA DUMITRICĂ, reporter "Sute de taxiuri şi microbuze au blocat Piaţa Victoriei, iar circulatia în București a devenit un coșmar, în condițiile în care traficul rutier de sărbători este, oricum, peste valorile normale. Manifestaţii similare au loc, începând de astăzi, şi în alte oraşe din ţară precum Constanţa, Timişoara, Arad ori Bacău. Reprezentanţii COTAR au anunțat că au aprobare pentru astfel de acţiuni şi în 21 şi 22 decembrie."

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România a convocat protestul, pentru a cere modificările legislative promise de ministrul Transporturilor, Felix Stroe, săptămâna trecută. În Bucureşti, Consiliul General al Municipiului vrea să ia măsuri pentru eliminarea concurenţei neloiale. Potrivit unui proiect de hotărâre al CGMB, în Capitală îşi vor putea desfăşura activitatea de transport în regim taxi doar transportatorii autorizaţi, care au servicii de dispecerat autorizate de municipalitate. Nerespectarea obligaţiilor se sancţionează cu amendă între 4.500 şi 5.000 de lei. De asemenea, şoferii de taxi vor trebui să aibă ţinută adecvată, cu pantaloni, cămaşă şi sacou, să menţină maşina curată, să îi ajute pe clienţi la urcarea şi coborârea din autovehicul, dacă li se solicită, şi să nu refuze transportul persoanelor cu mobilitate redusă.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook