Provocările pieţei de telecomunicaţiiCei mai importanți jucători din industria de telecomunicații s-au întâlnit la cea de-a şasea ediție a Convenției Naționale de Comunicații Electronice! În cadrul conferinței s-a discutat despre viitorul conținutului de televiziune și al tehnologiei media de top.

ADRIAN NEAGU, Președinte A.C.e.R.

"Viitoarea aplicație ca oportunități 5G este că o provocare. Una dintre lucrurile esențiale pe care le vom face pentru calitatea vieții umane este că va fi foarte ușor de monitorizat viața si sănătatea oamenilor de acasa."

"Gândiți că fata de ce transmitem in momentul de față prin comunicare, se va face de 10 ori mai repede."

La eveniment au participat oficiali din partea Guvernului și Parlamentului României, precum și ai Ministerului de resort si ai agențiilor naționale de reglementare din domeniu.

MARIA-MANUELA CATRINA, secretar de stat, M.C.S.I.

“Viitorul este interesant, este dinamic, și am foarte multa încredere că industria va face față cu brio provocărilor, chiar dacă până la urmă netul vine cu propriile lui instrumente și generațiile vin cu noi preferințe.”

Nu au lipsit nici reprezentanți ai celor mai importante trusturi media internaționale și locale, precum şi principalii jucători de telecomunicații din țară și marii furnizori de echipamente și soluții tehnice.

EDUARD LUCIAN LOVIN, vicepreședinte A.N.C.O.M. 

"Avem super calitate la prețuri foarte mici, dar înca mai este nevoie de extindere. Ce avem este în topuri, este excepțional, dar mai este loc de extindere in zonele rurale."

Conferinţa a reprezentat şi o oprtunitate pentru un dialog pentru posibile reglementări legislative în vederea fluidizării activităților pieței de profil.

CRISTINA TĂNASE, director direcția de control și digitalizare, CNA

"De când a apărut actuala lege a audiovizualului s-au dat în medie peste 8000 de avize de retransmisie, ceea ce ar însemna o mie de stații centrale. Au fost 2000 de rețele. (Acum s-a ajuns), mai sunt 700 de avize. Aceasta nu înseamnă că numărul dumnevoastră a scăzut, a distribuitorilor de cablu, ci evoluția tehnologică la care v-ați adaptat rețelele și ați făcut să avem acces la serviciile de care beneficiem astazi."

Evenimentul a fost organizat de Asociația pentru Comunicații Electronice din România.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook