Provocările României: Autorităţile pregătesc preluarea președinției Consiliului UE"Drumul spre Sibiu, de la Sofia, via Vienna” este pregătit de autorităţile române, mai ales că atât pentru România, dar și pentru Bulgaria, este prima dată când preiau președinția Consiliului UE. În acest sens, în centrul dezbaterii în perioada în care România va deţine preşedinţia Consiliului UE se va afla cetăţeanul, susţine şefa Reprezentanţei Comisiei Europene la Bucureşti.

ANGELA CRISTEA, şef, Reprezentanţa Comisiei Europene în România

"Avem în derulare o dezbatere publică, am decis să-i ascultăm pe cetăţeni, să vedem ce îşi doresc ei."

LILYANA PAVLOVA, ministrul pentru Președinția Bulgariei a Consiliului UE

"Întotdeauna am fost împreună cu România, acum avem o provocare comună pentru cele două țări, în ceea ce privește Schengen și zona Euro. În cele șase luni, cea mai mare realizare a fost de a transforma motto-ul în realitate „United we stand”. Nu e ușor să luăm decizii la nivel european, nu a fost ușor la nivelul Consiliului să ajungem la consens. Cred că 2018 și 2019 vor fi ani cruciali – Europa se schimbă, lumea se schimbă, cea mai mare provocare a fost să menținem unitatea." 

Securitatea și migrația rămân două dintre subiectele importante în perioada următoare pentru liderii UE, care trebuie să găsească un model de compromis.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook