PSD pregătește demiterea primăriței Clotilde Armand



Mobilizare pentru demiterea primarului Sectorului 1! Social-democrații au anunțat că strâng semnături pentru organizarea unui referendum, cu scopul îndepărtării primăriței Clotilde Armand de la cârma primăriei. Inițiativa Partidului Social Democrat vine ca reacție în urma scandalului privind suspiciunile de fraudare a votului de la Sectorul 1. Zilele trecute, în spațiul public au apărut imagini cu primărița Clotilde Armand în sala unde erau depozitați sacii cu voturi. Aceasta susține, însă, că nu ea apare în imaginile vehiculate.

IRINA CODREANU, reporter ”Procedura practică de demitere a primarului Sectorului 1 este, însă, dificilă. În primul rând, social-democraţii trebuie să convingă cel puţin 25% dintre cetăţenii cu drept de vot şi domiciliu în Sectorul 1 să semneze cererea de demitere, care să fie adresată prefectului. Aşadar, circa 52.000 de semnături sunt necesare pentru a trece în ultima etapă a procesului: cea a mobilizării cetăţenilor pentru ieşirea la referendum.”

Dacă social-democrații arată cu degetul spre o posibilă fraudă la vot, locuitorii Sectorului 1 consideră că mizeria este cea care pătează, de fapt, mandatul lui Clotilde Armand.

VOX ”Niciodată, în acești ani de zile, 20 de ani, nu am văzut atâta mizerie, care poate să fie. Am fost, într-o zi, într-un parc, iarba foarte mare, șobolani, mizerie. Nu mi se pare normal ca o asemenea capitală să ajungem în halul ăsta. Dacă PSD poate să facă ceva sau altcineva, noi, populația, sunt de acord.”

VOX ”Mizerie. Era un sector deosebit de curat, are cele mai mari fonduri alocate, de altfel. E o rușine, dar probabil că dânsa are niște planuri. Să mai avem răbdare! Îmi doream un primar care să vorbească cu accent franțuzesc, care, probabil, o să ne ducă foarte departe. Nici Parisul nu e foarte curat, în suburbii, numai că, acolo, mizeria o fac alții.”

VOX ”- Ne-a lăsat cu gândacii, cu șobolanii, cu de toate și a plecat în concediu. Nu se poate așa ceva! - Dumneavoastră pentru ce a-ți demite-o pe Clotilde Armand? În afară de mizeria din Sectorul 1, mai aveți și alte motive? - Dă-mi și mie un motiv ca să rămână, că nu-l văd!”

Recent, un nou scandal a izbucnit, după ce s-a aflat că edilul Sectorului 1 ar fi acordat unei firme de pază un contract, în valoare de 1,2 milioane de euro din bani publici, pe o perioadă de patru luni, fără licitaţie, din motive de „extremă urgenţă”. Instituţia condusă de Clotilde Armand a justificat acordarea acestui contract, de la data de 1 iunie, prin faptul că ”grădiniţele, şcolile, liceele, spitalele şi pieţele din Sectorul 1 nu puteau rămâne fără pază”.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook