R.A.D.E.T. începe, în această seară, probele la caldR.A.D.E.T. începe, în această seară, de la ora 22.00, probele la cald. ELCEN a finalizat activităţile de întreţinere şi reparaţii, astfel încât instalaţiile sunt pregătite. Într-un comunicat transmis presei, R.A.D.E.T. precizează că probele se vor derula progresiv, iar asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot cere acest lucru în scris. Totodată, aminteşte că furnizează căldură încă de la 1 octombrie, la cerere, spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni şi altor instituţii publice. R.A.D.E.T., care se află în insolvenţă încă din 2016, administrează cel mai mare sistem de termoficare din România, şi deţine 43 la sută din piaţǎ. Regia asigură 72 la sută din necesarul de energie termică a Capitalei. Din totalul energiei furnizate de regie, consumul populaţiei reprezintă aproximativ 90 la sută. Furnizează energie termică pentru circa 562.000 de apartamente, 8.200 de blocuri de locuinţe şi aproximativ 300 de imobile, în care trăiesc peste un milion două sute de mii de oameni, precum şi pentru circa 5.100 de instituţii, obiective sociale şi agenţi economici.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook