R.A.D.E.T. începe, în această seară, probele la caldR.A.D.E.T. începe, în această seară, de la ora 22.00, probele la cald. ELCEN a finalizat activităţile de întreţinere şi reparaţii, astfel încât instalaţiile sunt pregătite. Într-un comunicat transmis presei, R.A.D.E.T. precizează că probele se vor derula progresiv, iar asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot cere acest lucru în scris. Totodată, aminteşte că furnizează căldură încă de la 1 octombrie, la cerere, spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni şi altor instituţii publice. R.A.D.E.T., care se află în insolvenţă încă din 2016, administrează cel mai mare sistem de termoficare din România, şi deţine 43 la sută din piaţǎ. Regia asigură 72 la sută din necesarul de energie termică a Capitalei. Din totalul energiei furnizate de regie, consumul populaţiei reprezintă aproximativ 90 la sută. Furnizează energie termică pentru circa 562.000 de apartamente, 8.200 de blocuri de locuinţe şi aproximativ 300 de imobile, în care trăiesc peste un milion două sute de mii de oameni, precum şi pentru circa 5.100 de instituţii, obiective sociale şi agenţi economici.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook