Ramona Ioana Bruynseels: „Femeile trebuie să îşi facă vocea auzită.”Ramona Ioana Bruynseels acordă un vot de încredere femeilor! Doamnele din România trebuie să îşi facă vocea auzită, spune ea. Ramona mizează pe schimbarea profilului politicianului român, mai ales în această perioadă de încercare, pentru noi toţi.

RAMONA IOANA BRUYNSEELS-candidat Senat, PPUSL

"România are mai mult ca niciodată nevoie de dragoste și de grijă față de oameni. Vedeți dumneavoastră, în ultimii 30 de ani, politicienii actuali și fostii politicieni au jucat ping-pong. Ping-pong cu sufletele noastre, cu viețile noastre, cu asteptările noastre, cu gândurile noastre, iar acum, în ultimul an, parcă au pus ultimul strop în pahar și începe paharul să se reverse cu adevarat. Nu mai putem să stăm aşa şi să uităm cu totul şi cu totul de oameni! Si tocmai de aceea am crezut şi cred în continuare că femeile, cu atât mai mult, care sunt generatorul dragostei şi generatorul grijii adevărate, trebuie să aibă un cuvânt de spus, să aibă vocea auzită. La fel cum trebuie să-şi facă vocea auzită, oamenii care în momentul acesta sunt abuzaţi în continuare: de stat, de instituţii, de alţi oameni, de diverse lucruri care se întâmplă în România. Trebuie şi aceşti oameni să simtă că au pe cineva care sa îi reprezinte. De aceea, mă aflu aici, de aceea lupt şi încerc să deschid mintea oamenilor şi să le arăt că poate să existe în politica românească şi un alt profil de politician, că trebuie odată şi-odată să renunţăm la a vota la fel şi să incercam şi altceva, pentru ca votând la fel vom avea exact ceea ce am avut până acum.

Printre priorităţile Ramonei Ioana Bruynseels, candidat PPUSL la alegerile parlamentare, se numără asigurarea unui trai mai bun pentru pensionari şi oferirea unei şanse tinerilor.

RAMONA IOANA BRUYNSEELS-candidat Senat, PPUSL

"Sper să reuşesc şi prin prezenţa mea să atrag mai mulţi oameni în politică, mai multe femei, mai mulţi tineri si cu toţii, împreună, să încercăm să facem dreptate socială şi să-i apărăm pe ceilalţi oameni de abuzuri. Nu se poate în continuare, în 2020, în România, pensionarii nostri sa aiba pensii de nimic. Nu se poate ca în continuare, în România, pensionarii noştri să considere că nu au nicio şansă să ajungă la o pensie măcar de 2.000 de lei, ca să poată să aibă un trai decent. Nu se poate ca tinerii din România să considere în continuare că nu au oportunităţi, că nu au şanse în România, că nu-şi pot face o viaţă serioasă aici şi frumoasă şi nu şi pot întemeia o familie, ca să fie în siguranţă."

Alegerile parlamentare vor avea loc în 6 decembrie.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook