Raportul tragediei din cariera Jilț SudRaportul cu privire la măsurile luate după tragedia din cariera Jilț Sud și concluziile preliminare din raportul Corpului de Control, prezentate în ședința de guvern!

VIRGIL POPESCU, ministrul Energiei ”Principala cauză a fost că cele două echipe de reparații care s-au deplasat de la locul reparației la sediul carierei au fost îmbarcate într-un mijloc de transport marfă, mijloc care nu putea transporta persoane, împreună cu echipamentele, sculele, de la dispoziție.”

Ministrul Energiei a menționat că mașinile de marfă utilizate la transportul minerilor au o vechime de peste 40 de ani și un grad ridicat de uzură. El a dispus extinderea controlului la toate achizițiile de la Complexul Energetic Oltenia. Totodată, a cerut conducerii companiei ca, în termen de maximum 15 zile, să prezinte un plan clar de exploatare în condiții de siguranță. Premierul Nicolae Ciucă a cerut și un raport din partea Ministerului Muncii.

NICOLAE-IONEL CIUCĂ, premierul României ”Vă solicit ambilor miniștri ca, în ședința de săptămâna viitoare, să prezentați termenul în care împreună vă veți asigura de verificarea și implementarea tuturor măsurilor necesare în întreg Complexul Energetic Oltenia.”

Premierul a precizat că măsurile de îmbunătățire a condițiilor de muncă și de securitate în muncă sunt valabile pentru toate structurile din subordinea Ministerului Energiei.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii
Anupamaa
Drama

Anupamaa

Anupamaa a sacrificat mult pentru a deveni o soție loială, o noră devotată și o mamă iubitoare. Dar a primit, în schimb, doar lipsă de respect din partea tuturor. După ce realizează situația în care se află, Anupamaa decide să-și trăiască viața în condițiile ei.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook