Rata criminalităţii, cea mai mică valoare din ultimii 11 aniCriminalitatea, în scădere! Potrivit bilanțului Poliției pe 2018, pentru al șaptelea an consecutiv, rata criminalităţii a scăzut, înregistrând cea mai mică valoare din ultimii 11 ani. Aceeaşi tendinţă se menține și în cazul criminalității stradale și a celei din mediul rural. Criminalitatea gravă, comisă cu violență, se menține sub 1% din totalul infracțiunilor sesizate, iar infracțiunile de tâlhărie continuă trendul descendent pentru al șaselea an consecutiv. Potrivit şeful Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda, anul trecut, polițiștii au avut peste 950.000 de intervenții la evenimente şi au aplanat aproximativ 120.000 de stări conflictuale. În 2018, siguranța rutieră a crescut. S-au înregistrat peste 1,6 milioane de dosare penale, iar procentul de soluționare a cazurilor de omor a fost de peste 99,5%.
În acelaşi timp, au fost destructurate 155 de grupări de criminalitate organizată și s-au desfășurat peste 450 de acțiuni operative de mare amploare. Totodată, infracționalitatea în zona transporturilor feroviare, navale și aeriene a înregistrat în 2018 cele mai mici valori din ultimii 9 ani. Contribuția Poliției Române s-a remarcat și în sfera combaterii corupției. În 2018, s-au efectuat cercetări în 420 de dosare penale. În vederea asigurării circulației controlate a lemnului și combaterii tăierilor ilegale, poliţiştii au efectuat aproape 50.000 de acțiuni și controale, în urma cărora s-au confiscat 61.000 de metri cub de material lemnos", a mai spus şeful Poliţiei Române.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook