RATB asigură transportul călătorilor, cât timp stațiile de metrou vor fi modernizateContinuă modernizarea staţiilor de metrou din Capitală! Metrorex a anunţat că în perioada 15 iulie - 29 august vor avea loc, etapizat, lucrări de modernizare a instalaţiilor de taxare de la 21 de puncte de acces din 11 staţii de metrou. În această perioadă, pentru asigurarea transportului bucureştenilor de la staţiile de metrou care urmează să fie închise, la cele învecinate, de pe aceeaşi magistrală, RATB va pune la dispoziţie nouă linii navetă de autobuze. Staţiile de metrou care vor fi închise pentru modernizare sunt: Pipera, Aurel Vlaicu, Dimitrie Leonida, Berceni, Costin Georgian, Pantelimon, Tineretului, Apărătorii Patriei şi Constantin Brâncoveanu.

ALEXANDRU VLĂDESCU, reporter "Autobuzele de pe liniile navetă se vor succeda la interval de două-trei minute în zilele de lucru, respectiv trei-patru minute în zilele de sărbătoare. În plus, odată cu închiderea staţiei de metrou Aurel Vlaicu, în afară de linia navetă de autobuze 616, va fi suplimentată şi linia de tramvaie cinci."

Staţiile cu un singur acces, precum Pipera şi Aurel Vlaicu, se vor închide trei zile, din care doar o zi lucrătoare, iar celelalte staţii cu un singur acces se vor închide patru zile, faţă de şapte zile, cât se anunţase iniţial. Până acum, au fost finalizate lucrările de modernizare la 42 de puncte de acces din 20 de staţii ale metroului bucureştean.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook