Reacții pe scena politică, după puciul eșuat din PSD



Reacții pe scena politică, după reuniunea la vîrf a social-democraților și reconfirmarea lui Liviu Dragnea ca șef al partidului. Liderii Opoziției au criticat, unii vehement, alții ironic, puciul eșuat din sânul PSD. Senatorul PNl, Alina Gorghiu, este de părere că: "războiul civil din PSD va continua, alternativă la toxicitatea lui Liviu Dragnea e clar că nu există, guvernarea este şi rămâne blocată, majoritatea parlamentară nu mai există. Pericolul e la orizont: o criză economică şi bugetară a ţării”.
În opinia USR, ”PSD a demonstrat din nou că este un partid al penalilor care aşteaptă amnistia promisă de Liviu Dragnea în schimbul susţinerii la conducerea partidului. Am asistat în ultimele două săptămâni la un circ între taberele din PSD care arată că acest partid nu este în stare să guverneze şi nici măcar nu este preocupat să facă asta. Au schimbat două guverne într-un singur an, au provocat cele mai mari proteste de stradă de la Revoluţie încoace, au făcut de râs România în străinătate. Şi suntem la trei luni de centenar şi la patru luni de preluarea preşedinţiei UE. PSD îşi bate joc de ţară şi de români”.
Liderul UDMR, Kelemen Hunor, este ceva mai reținut în declarații: "Nu am fost votantul PSD-ului niciodată, nici simpatizant, nici membru PSD. Nu este treaba mea, e treaba lor. Ei au o misiune de a guverna fiindcă au primit aceste voturi de la cetăţeni în 2016. Pe mine mă interesează să fie o guvernare eficientă, bună, pragmatică, în interesul fiecărui om, dar ce se întâmplă în PSD nu e treaba mea. Nu sunt PSD-ist, nu am fost, nu voi fi, eu am treabă cu UDMR-ul”.
Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac a postat pe pagina lui de socializare un comentariu din care reiese că: povestea scrisorii disidenților din PSD a fost "furtună într-un pahar cu apă. Toată nația românească a stat cu sufletul la gură că Tătucul politicii noastre stă să cadă. Rebelii PSD s-au agitat două zile, s-au dat peste cap, au aruncat cu acuzații, cu invective, vorbind cât de mult rău face Daddy țării pentru ca apoi, doar cu câteva ore înainte de CEX, să se pupe-n bot cu el".
Traian Băsescu, fostul președinte al României și preşedinte de onoare al PMP a postat pe pagina sa de socializare, un mesaj ironic privind tentativa de puci din PSD: "Gabriela Firea a confundat ţara cu susţinerea necondiţionată de la Ilfov, dar fără a avea nici măcar susţinerea tuturor sectoarelor din Bucureşti. De altfel Gabriela, plină de ambiţii prezidenţiale este un discipol al Voiculescului, puşcăriaş şi turnător de nădejde. Paul Stănescu, vicepremier, care umblă prin guvern cu vata în nas, un semidoct provenind din aceeaşi castă a baronilor prăfuiţi din provinciile sudiste ca şi Dragnea, s-a supărat că nu este singurul administrator al sumelor uriaşe care se distribuie către administraţiile locale, pe care le controlează mai mult Vâlcov decât el. Şi, în sfârşit, Ţuţu lui Tătuţu (adică Ţuţuianu) un submediocru frustrat că l-a schimbat Dragnea din funcţia de ministru al apărării, când el se credea cel puţin Napoleon. Dragnea va trebui să plece cât de curând, dar pe mâna unora mai deştepţi, mai puţin ipocriţi, mai puţin lichele".


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook