Reuniune impresionantăUn eveniment emoționant a avut loc la Facultatea de Transporturi, secția Autovehicule rutiere din cadrul Universității Politehnica București. Absolvenții din promoția 1990 s-au întâlnit după 33 de ani. Pentru ei a sunat clopoțelul ca pe vremuri și a fost făcută prezența la cursuri de către profesori. Atât cadrele didactice cât și elevii, care între timp au devenit ingineri au fost foarte încântați de această întâlnire și au depănat amintiri atât din facultate cât și de pe parcursul vieții fiecăruia, povestind fiecare ce a realizat.

prof. dr. ing. PĂUN ANTONESCU, Universitatea Politehnica București

"Întâlnirea este destul de vioaie, să spunem așa, destul de atractivă în sensul că ei sunt o secție de Autovehicule rutiere în cadrul Facultății de Transporturi și spre deosebire de alte serii de la aceeași secție, ei au avut foarte multe fete și se vede lucrul ăsta și în sală, că secția auto fiind vorba de autovehicule se ocupă mai mult bărbații.
- Dumneavostră ce le-ați predat? Ce materie?
- Eu le-am predat un curs de teorie a mecanismelor și a mașinilor și am avut în anul trei la ei, în sală, ei au avut foarte multe  percepții pentru activitatea asta tehnică, chiar dacă spuneam că au fost multe, cam o treime, fete."

IONEL ANDREI, inginer

"Extraordinar, e un moment deosebit și ne simțim la fel de bine, să ne vedem profesorii, să ne vedem colegii ca întotdeauna.
- După câți ani vă întâlniți?
- După 33 de la absolvirea facultății, aici a fost cursul festiv în 1990."

LIVIU FRÂNCU, inginer

"Mă bucur că suntem și noi și dvs în număr atât de mare și noi la fel, colegii. Despre mine, să zic în 90 când am luat ultimele repartiții, guvernamentale am ajuns în Brașov și am rămas în Brașov, tot de atunci lucrez în proiectare pentru industria auto, am schimbat câteva firme."

MIRCEA CIUBANCAN, inginer

"Cum este întâlnirea cu colegii?
- Foarte emoționantă, emoționantă și trezește amintiri.
- Cum a fost în timpul facultății? V-ați amintit acum?
- Da, mi-am amintit cu drag cum a fost în timpul facultății și mi-am amintit de fiecare profesor în parte, atât de cei care mai sunt printre noi, cât și de cei care nu mai sunt printre noi."

AMBIANȚĂ

După reuniunea din sala de curs, cei prezenți la eveniment au mers la restaurant pentru a petrece, în continuare, timp de calitate, alături de colegi și de profesori.


Recomanda prietenilor tai

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii
Anupamaa
Drama

Anupamaa

Anupamaa a sacrificat mult pentru a deveni o soție loială, o noră devotată și o mamă iubitoare. Dar a primit, în schimb, doar lipsă de respect din partea tuturor. După ce realizează situația în care se află, Anupamaa decide să-și trăiască viața în condițiile ei.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook