Rezultatele finale la Evaluarea Națională 2020, afișate



Au fost publicate rezultatele finale de la Evaluare Națională. Conform datelor obţinute în urma reevaluării celor peste 15.000 de contestații, proporţia candidaţilor cu medii mai mari sau egale cu 5 este de 76.2%, ceea ce înseamnă o creştere a acestui număr faţă de rezultatele iniţiale. A crescut, de asemenea, numărul candidaţilor cu media generală 10: de la 839 la 892, aproape dublu faţă de anul trecut, când au fost înregistrate 459 de medii de 10. Potrivit hărții postate pe site-ul Ministerului Educației, cele mai multe medii de 10 au fost obținute în București, cele mai multe în sectoarele 1 și 2, iar cele mai puține în sectoarele 3 și 5. În topul județelor cu cele mai multe medii de 10 sunt Cluj, Iași, Argeș și Brașov. La polul opus, conform datelor publicate de Admitereliceu.ro, 56 de școli din mediul rural au înregistrat note de 0 la Evaluarea Națională. Potrivit Ministerului Educației, șapte elevi au fost eliminaţi din cauza unor tentative de fraudă, lucrările acestora fiind notate cu 1. La examenul de absolvire a gimnaziului de anul acesta s-au înscris peste 172.500 de elevi, cu aproape 17.600 peste numărul celor înscriși anul trecut, rata de participare fiind de 93%. Potrivit analizei realizate de edupedu.ro, este cel mai mare număr de elevi înscriși, din ultimii 7 an.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook