Rezultatele la Bacalaureat 2021 înainte de contestații, afișateRezultatele sesiunii de vară a examenului de bacalaureat au fost afișate. Ministerul Educaţiei a publicat rezultatele sub protecția codului pentru fiecare absolvent, atât pe site edu.ro, cât și în centrele de examen. Rata cumulată de promovare înainte de contestații este de 67,8%, în creștere cu aproape 5% față de aceeași etapă de afișare din sesiunea iunie-iulie a anului trecut. Astfel, anul acesta, au promovat peste 86.100 de absolvenți, dintr-un total de circa 127.000 prezenți.

IRINA CODREANU, reporter „112 absolvenți de liceu au reușit să obțină media 10 la examenul de bacalaureat, înainte de soluționarea contestațiilor, însemnând jumătate din numărul celor care au promovat cu notă maximă, anul trecut. Cele mai multe medii de 10 au fost înregistrate în București, unde, anul acesta, 21 de absolvenți de liceu au reușit să obțină laurii.”

prin telefon: ȘTEFAN VLASTON, expert în Educație „În fiecare generație de elevi, există un segment de astfel de elevi, dar aceștia reprezintă 0,01% din total elevi.”

Sunt și județe în care nu s-a atins această performanță. Este vorba despre Bistrița-Năsăud, Covasna, Giurgiu, Harghita, Ialomița, Ilfov, Satu Mare, Tulcea și Vâlcea.

prin telefon: ȘTEFAN VLASTON, expert în Educație ”După trei semestre pierdute de școală, mă așteptam să fie și mai proaste rezultatele. Semestrele pierdute de școală nu au putut fi compensate cu învățământul online, de foarte slabă calitate, pentru că nici măcar nu a existat aparatura necesară de calitate, nici la elevi acasă, nici la școală.”

VOX „La română am luat 8,80, la matematică 7,80, iar la informatică, unde mi s-a părut cel mai greu, spre surprinderea mea, am reușit să iau nota 7. Nu o să fac contestație, sunt chiar foarte fericită. Mă bucur că s-a terminat toată perioada asta de stres.”

VOX „Notele au fost pe măsura așteptărilor. 9 la matematică, eu zic că este mai mult decât suficient, pentru profil de mate-info. Am avut pre-admitere la Politehnică și am intrat, deci nu prea mă mai ajută notele astea.”

După afișarea rezultatelor, absolvenții nemulțumiți de notele obținute au putut depune contestații. Potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educației, rezultatele finale vor fi afișate pe 9 iulie.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook