Rezultatele repartizării computerizate a elevilor la licee, publicate de Ministerul EducațieiRezultatele repartizării computerizate în licee a absolvenţilor care au susținut Evaluarea Națională au fost publicate de Ministerul Educației. Aproape 90.000 de elevi au fost admişi în învăţământul liceal de stat, în prima etapă de repartizare computerizată. Circa 350 de candidaţi au fost admişi chiar cu media 10. Rezultatele sunt disponibile atât online, pe site-ul admitere.edu.ro, cât și la avizierele liceelor. Elevii se pot identifica prin intermediul codului primit de la școală. Admiterea la liceu se face pe baza mediei obținute la Evaluarea Națională, reprezintând 80% din nota finală, și a mediei generale de absolvire a claselor V-VIII. În total, au fost completate aproape 1.760.700 opţiuni, rezultând o medie de 19 opţiuni/elev. 60% dintre candidați au intrat la primul liceu pentru care au optat. Conform calendarului admiterii în învăţământul liceal de stat, în perioada 25 - 28 iulie, candidaţii vor transmite ori depune dosarele de înscriere la secretariatele liceelor în care au fost admişi.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii
Anupamaa
Drama

Anupamaa

Anupamaa a sacrificat mult pentru a deveni o soție loială, o noră devotată și o mamă iubitoare. Dar a primit, în schimb, doar lipsă de respect din partea tuturor. După ce realizează situația în care se află, Anupamaa decide să-și trăiască viața în condițiile ei.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook