Rezultatele repartizării computerizate a elevilor la licee, publicate de Ministerul EducațieiRezultatele repartizării computerizate în licee a absolvenţilor care au susținut Evaluarea Națională au fost publicate de Ministerul Educației. Aproape 90.000 de elevi au fost admişi în învăţământul liceal de stat, în prima etapă de repartizare computerizată. Circa 350 de candidaţi au fost admişi chiar cu media 10. Rezultatele sunt disponibile atât online, pe site-ul admitere.edu.ro, cât și la avizierele liceelor. Elevii se pot identifica prin intermediul codului primit de la școală. Admiterea la liceu se face pe baza mediei obținute la Evaluarea Națională, reprezintând 80% din nota finală, și a mediei generale de absolvire a claselor V-VIII. În total, au fost completate aproape 1.760.700 opţiuni, rezultând o medie de 19 opţiuni/elev. 60% dintre candidați au intrat la primul liceu pentru care au optat. Conform calendarului admiterii în învăţământul liceal de stat, în perioada 25 - 28 iulie, candidaţii vor transmite ori depune dosarele de înscriere la secretariatele liceelor în care au fost admişi.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook