Riscuri în traficSiguranța în trafic, înainte de toate! Specialiștii auto ne recomandă ca înainte să plecăm la drum, să verificăm informațiile afișate în bordul autoturismului, pentru a ne asigura că nu avem martori aprinși care ar putea împiedica buna funcționare a vehiculului.

MARIUS LEONTE

specialist auto, "Recomandarea mea este ca orice mașină să fie privită în bord din cauza multiplelor erori care apar și sunt semnalizate de către calculatoarele de bord, astfel ne apar niște becuri care ne indică erorile posibile ale mașinii. Recomandarea mea este: în momentul în care aveți un astfel de senzor aprins în bord să mergeți într-un service auto pentru a vă identifica cauza, datorită faptului că poate să ajungă din mai multe motive la calarea motorului, pur și simplu la distrugerea, nu știu a casetei care este asitată electromecanic, la sistemul de frână care de altfel ne pune viață în pericol rămânând fără lichidul de frână."

Conducătorii auto spun că atunci când li se aprinde un martor în bordul mașinii, merg la un service, să vadă despre ce este vorba.

"Opresc pe dreapta! După care verific ce am de făcut.
-Te duci cu ea la service?
-Normal! "

"Cei de motor, sunt cei mai periculoși. Ce fac? Trag pe dreapta și sun la firmă să îmi ridice.
-Sau mergeți la service?
-Nu merg la service, sun prima dată, să vedem despre ce e vorba și de obicei vine mașina după mine și ma duce la service.
-Mulțumesc."

"De exemplu acum am de pneumatic aprins.
-Și ce înseamnă asta?
-Merg la service!"

MARIUS LEONTE

specialist auto

"Senzorii periculoși sunt cam toți, în primul rând, nu știu, avem o problemă destul de întâlnită la senzorii de ulei care atunci ne indică lipsa uleiului în motor, râmânând fără ulei în motor, neavând ungere pur și simplu calăm motorul și asta ne va costa foarte mult. Avem senzori foarte importanți inclusivi cei acustici sau cei luminoși din partea de direcție, da, care ne semnalizează și ne îndrumă catre un service cât mai aproape pentru a remedia defecțiunea, avem senzori, pentru asistarea drumului, de parcare, centurile de siguranță, airbarg-urile sunt foarte importante, nu știu orice senzor din punctul meu de vedere este important, aduce-ți mașinile pe linia de plutire pentru siguranța dumneavoastră."

De asemenea, vehiculul trebuie verificat periodic, iar revizia trebuie făcută la timp.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii
Destine ratacite 2
Drama

Destine ratacite 2

Gitanjali Devi îi încredințează lui Simar Bhardwaj sarcina de a găsi o mireasă ideală pentru nepotul ei. Căutarea lui Simar se termină când o întâlnește pe Simar Narayan, care visează să devină o mare cântăreață.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook