România digitalizată



Cel mai important eveniment al anului în domeniul comunicațiilor electronice din România a fost organizat astăzi de Asociaţia de Comunicaţii Electronice din România, în parteneriat cu TVOTT. Evenimentul a ajuns la cea de-a VIII-a ediție.

SEBASTIAN BURDUJA
ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării

”Atunci când vorbim despre dezvoltarea României, vorbim și despre conectivitate și despre conectarea românilor la oportunități prin rețele moderne, prin rețele de mare viteză așa cum România s-a obișnuit să fie lider european și chiar mondial trebuie să ținem steagul sus și să rămânem competitivi. + Pentru a transforma digital România trebuie să mergem în mediul rural, în comunitățile mici. Noi am pornit o caravană a digitalizării prin Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării. Mergem la firul ierbii, vedem care sunt nevoile, dar nevoia de bază este să existe conexiuni la internet în bandă largă.”


ADRIAN NEAGU
președinte, A.C.e.R.
”Să reușim tehnic 5G-ul. Din punctul meu de vedere, tehnic vorbind, va mai dura puțin mai mult timp decât am preconizat toți. Pentru că, de fapt, 5G-ul față de 4G are o altă problemă că se micșorează distanțele și atunci îți trebuiesc echipamente mult mai multe ca să poată să dea calitatea care este nevoie. Eu ce văd peste 10 ani, din punctul meu de vedere, este clar că și la anul la următoarea convenție vom vorbi de inteligența artificială, vom vorbi de roboți. + Digitalizarea, de fapt, din punctul meu de vedere, este lucrul cel mai important care trebuie aplicat. În momentul în care aplici digitalizarea, atunci dintr-o dată businessul și dezvoltarea spune un alt cuvânt. Părerea mea că, digitalizarea ca procedeu ar trebui aplicat inclusiv în partea politică. Pentru că dacă am avea un business plen corect chiar din partea politică atunci am putea să vorbim inclusiv în industria noastră de media, de cablu și de comunicații.”


LUCIAN ROMAȘCANU
ministrul Culturii
”În ceea ce ne privește, spațiul media românesc este un spațiu destul de complicat, este un spațiul destul de dinamic care trebuie să aibă parte de un tratament corect din punct de vedere legislativ, iar toți operatorii care joacă în această piață să asigure un tratament egal și care să asigure și premisele dezvoltării pentru acest segment extrem de important în piața societății românești.”

A.C.e.R. are ca scop reprezentarea și promovarea intereselor companiilor membre și asigurarea unei competiții corecte în piața de comunicații electronice.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook