România, locul 15 în clasamentul UE al înmatriculărilor auto no



România se situează, cu un volum de peste 13.900 de autoturisme noi înmatriculate, pe poziția 15 în UE. În creștere cu 18,8% față de ianuarie 2018, potrivit Asociației Costructorilor de Automobile din România. Înmatriculările de autoturisme noi în Uniunea Europeană au scăzut cu 4,6% în ianuarie 2019 față de ianuarie 2018. Specialiștii auto spun că românii au salariile mici în comparație cu majoritatea țărilor din Uniunea Europeană și acesta este principalul motiv pentru care români nu își achiziționează o mașină nouă.

prin telefon, MARIUS LEONTE, expert auto
"Veniturile românilor sunt foarte mici în comparație cu veniturile est-europenilor sau celor din Europa, vorbim si de altă parte a lumii. Suntem pur și simplu dintr-un punct de vedere din cauza sărăciei, mai mult sau mai puțin spus importăm gunoaiele altor ceea ce ne duce automat la mai multe pierderi și mai multe consecințe, începând de la natură, începând de la viața noastră și toate celelalte." 

În ianuarie 2019 au fost înregistrate scăderi de volume în majoritatea piețelor mature din UE, printre care Spania, Italia, Germania, Marea Britanie și Franța.

Specialiștii auto au analizat şi tipul de maşini mai potrivit pentru buzunarul românilor.

prin telefon, MARIUS LEONTE, expert auto

 "Recomandarea mea ar fi ca în momentul în care ne gândim să cumpărăm o mașină nouă de import să ne axăm pe cele cu brevet și cele destul de economice înainte de toate cu o poluare foarte mică. Mă refer ca zona de import, vine în comparație cu cele franțuzești americane, germane ș.a.m.d la cele japoneze, coreene care vin destul de puternic din spate și calitatea lor din punctul meu de vedere există mult peste cele cu prețuri destul de mari și cu o calitatea mai slabă."


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook