România Plantează pentru Mâine!Peste 2000 de puieți de copaci au fost plantați în curtea "Colegiului Tehnic Media" din sectorul 1 al Capitalei. Inițiativa susținută de Primaria Sector 1, asociația Eco Assist și Inspectoratul Școlar al Municipiului București și intitulată „România Plantează pentru Mâine!” urmărește plantarea copacilor și în spațiul urban pentru un confort sporit al locuitorilor Capitalei.

MARIN TOMA, asociația Eco Assist

"Ce avem aici este o plantare de pădure urbană după cum am putea spune, în stânga mea pe aproximativ o mie de metri pătrați cu aproape două mii de puieți forestieri din 19 specii de cvercinee autohtone."

MIRCEA ENĂCHESCU, director "Colegiul Tehnic Media"

"Acum trei săptămâni când am început aici s-au scos 18 camioane de pământ decopertat după care s-au cărat alte 11 camioane cu pământ bun, alaltăieri pe ploaie noi făceam gropile."

OLIVER PĂIUȘI, viceprimar, Primăria Sectorului 1

"Meritul unor asociații care sunt incredibile, niște oameni care sunt dedicați după cum vedeți și dumneavastră, meritul nostru este doar că am pus la dispoziție un teren, asta e nimic pe lângă ceea ce fac dânșii."

DANIEL MĂLĂELEA, insp. general adj. ISMB

"Elevii noștri trebuie să învețe nu numai carte, trebuie să învețe să iubească natura, să-și iubească patria și frumusețile ei."

Programul "România plantează pentru mâine” a debutat în anul 2020 și se derulează pe o perioada de 3 ani, având ca obiectiv plantarea a 1,5 milioane de puieți.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Mr. Bean: Inspectorul Fowler
Comedie

Mr. Bean: Inspectorul Fowler

Filmul prezintă 14 aventuri ale lui Mr. Bean, petrecute în timp ce este inspector. Ideile geniale și comice cu care scapă din situații dificile sunt nelipsite și vor face publicul să râdă cu lacrimi.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook