Românii, fanii internetuluiAproape trei sferturi dintre gospodăriile din România au acces la internet! Potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică, 72,4% dintre gospodării sunt conectate la reţeaua de internet, în creştere cu 3,8 puncte procentuale faţă de anul anterior. 62,9% dintre acestea sunt localizate în mediul urban. Pe regiuni, conectarea la internet este mai răspândită în regiunea Bucureşti-Ilfov, urmată de regiunile Vest şi Nord-Vest. Cele mai mici ponderi sunt înregistrate de regiunile Nord-Est şi Sud-Est. Tipurile de conexiune folosite la accesarea internetului de acasă sunt în proporţie de 82,1% cde tip broadband fixe, urmate de conexiunile broadband mobile, 57,3%, şi conexiunile narrowband, 12,5%.

ANA IACUB, reporter "Datele statistice oficiale arată că 78,8% dintre românii cu vârste cuprinse între 16 şi 74 de ani, au folosit internetul cel puţin o dată în viaţă. Totodată, dintre utilizatorii curenţi, 75,5% folosesc internetul cu frecvenţă zilnică sau aproape zilnică, în creştere cu 2,2 puncte procentuale faţă de anul anterior."

Proporţia bărbaţilor care folosesc sau au folosit vreodată internetul este ceva mai mare decât cea a femeilor. Mai exact, 79,7% faţă de 77,9%. Diferenţa este doar de 1,8 puncte procentuale, în scădere faţă de anul anterior când se înregistra o diferenţă de 2,7 puncte procentuale.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook