Românii petrec, în medie, 5 ore pe zi în fața televizoruluiRomânii petrec, în medie, cinci ore pe zi în faţa televizorului. Cel puțin așa rezultă din studiul “Indicele consumului de televiziune în România 2017 - TVCI România 2017”, care mai arată că, pentru piaţa locală, ştirile reprezintă principalul tip de conţinut consumat, urmat îndeaproape de divertisment. La studiul realizat, timp de trei săptămâni, în luna aprilie, au participat 402 respondenţi, eşantion reprezentativ la nivel naţional.

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter "Între preferinţele românilor, privind programele TV au o pondere tot mai mare canalele de audienţă generală, transmisiunile sportive şi desenele animate. Aproximativ jumătate dintre cei intervievaţi petrec două, trei ore în faţa televizorului în fiecare zi. Unul din cinci petrece între patru și șase ore zilnic în faţa televizorului, iar unul din zece spune că stă la televizor peste opt ore pe zi."

47% dintre respondenţi deţin televizioare cu tub. O treime dintre gospodăriile care plătesc servicii de televiziune au televizoare cu ecran plat, în timp ce aproape jumătate dintre acestea deţin un Smart TV. Conform celui mai nou raport al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, numărul de gospodării care plătesc servicii de televiziune în România a ajuns la 7,3 milioane la finalul anului trecut. Studiul “Indicele consumului de televiziune în România 2017 - TVCI România 2017”, comandat pentru al treilea an la rând, este dezvoltat de Mercury Research România pentru Astra România și evidenţiază preferinţele românilor în materie de programe şi servicii de televiziune.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook